Skip Navigation Links

Şehitler İçin Konvoy Oluşturuldu

Antakya TOKİ Camisi önünde toplanan vatandaşlar, Türk bayraklarıyla donattıkları motosiklet ve otomobilleriyle Kisecik Mahallesi'ne kadar konvoy oluşt

Şehitler İçin Konvoy Oluşturuldu

Gündem   A+a-

Konvoydakiler, 18 Mayıs'ta Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri zırhlı aracın geçişi sırasında teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen sözleşmeli er Bestami Güler'in Kisecik Mahallesi'ndeki mezarını da ziyaret etti. Mezar başında Yasin-i şerif okuttuktan sonra şehidin babasını da ziyaret eden grup sık sık "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganı attı.

Etkinliği düzenleyen Ömer Bilgin, gruptakiler adına yaptığı açıklamada, Teröre tepki göstermek için bir araya geldiklerini, hain terör örgütünün bu vatana hiç bir zarar veremeyeceğini söyledi. Şehitliğin önemine de dikkat çeken Ömer BİLGİN: "Şehidimizin babasından da hayır dua aldık. Kendisi bize tüylerimi diken diken ettiniz oğlum, hepiniz birer Bestami oldunuz gözümde dedi. Bizim için bundan daha büyük bir onur yoktur. Kisecik köyünün şehidini unutmayacağız ve onun hayrına gençlerimizle daha güzel işler yapacağız." dedi.

Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef alan terör olaylarını lanetlediklerini ifade eden Bilgin, terör olaylarının tamamen son bulmasını temenni ettiklerini ve her daim devlete güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet