Skip Navigation Links

Orhan Karasayar Bu kez Bakan Olmalı !

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Adayı’nın Binali Yıldırım olarak açıklanmasının ardından Hatay halkının gözü,

Orhan Karasayar Bu kez Bakan Olmalı !

Gündem   A+a-

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Adayı’nın Binali Yıldırım olarak açıklanmasının ardından Hatay halkının gözü, yeni kabine üyeleri için AK Parti kulislerinde adı geçen isimlerden biri olan AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar’a çevrildi.

 

AK Parti Genel Başkanı Binalı Yıldırım’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Pazar günü alacağı belirtilen kabine kurma yetkisiyle Bakanlar Kurulu’nda değişimin yüzde 25 olacağı konuşuluyorken, 27 üyeli kabinede 6-7 bakanın yerlerini haleflerine bırakması bekleniyor.

 

AK Parti grubunun Meclis Genel Kurulu’nda özverili ve düzenli çalışmaları ile parti içerisinde başarısı sürekli takdir toplayan Orhan Karasayar’ın hareketli saatlerin yaşandığı AK Parti Kulislerinde adı sıklıkla geçerken Hatay halkı, Karasayar’ı yeni kabinede görmek istiyor.

 

4 dönemdir AK Parti Hatay Milletvekilliği ve son dönemde de Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Amirliği görevini başarılı bir şekilde sürdüren Orhan Karasayar’ın yeni Bakanlar Kurulu’nda yer alması bekleniyor.

 

Gelişmeleri yakından takip eden Hatay halkı yeni kabine listesinde Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu Ziraat Mühendisi Orhan Karasayar’ın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı veya en gözde olan bakanlıklardan birinde olması temennisinde.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet