Skip Navigation Links

HBB Vatandaşın Sıkıntılarını Tek Tek Çözüyor

HBB, vatandaşların ihtiyaçları ve sorunlarını belirleyerek çözüme kavuşturulması yolunda yürüttüğü çalışmalarla halkın takdirini kazanıyor.

HBB Vatandaşın Sıkıntılarını Tek Tek ÇözüyorWeb
TV

Gündem   A+a-

İSKENDERUN SARISEKİ MAHALLE MEZARLIĞI’NDA MODERNİZE ÇALIŞMALARI
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın dikkatle takip ettiği il genelindeki kapsamlı çalışmaları gerçekleştiren HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, İskenderun ilçesi Sarıseki Mahallesi Mezarlığı’nda vatandaşların büyük bir problemi haline gelen bozuk ve yıpranmış yolun onarım ve yenileme çalışmalarına başladı. 
 
Mezarlığın giriş- çıkışları ile ulaşım sağlanan yolda iyileştirmeler yaparak kilit parke taşı döşeme hizmeti gerçekleştiren HBB ekipleri, çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin ebediyete intikal etmiş yakınlarını ziyaretlerinde daha temiz ve uygun bir ortam sağlanacağını bildirdi. 
 
BAŞKAN SAVAŞ’IN DİKKATLE TAKİP ETTİĞİ ÇALIŞMALAR TAKDİR TOPLUYOR
 
Mevsimsel koşulların etkisiyle yaşanan problemler nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşadıkları mezarlık yolunda bakım- onarım çalışmalarına özverili bir şekilde devam eden HBB ekipleri, ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarının il genelinde devam edeceğini kaydetti.
 
HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Başkan Savaş’ın dikkatle takip ettiği il genelindeki çalışmaların, Hatay genelinde bozuk yol kalmayıncaya dek tüm imkânlar zorlanarak özverili bir şekilde sürdürüleceğini bildirdi. 
 
HBB Vatandaşın Sıkıntılarını Tek Tek Çözüyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet