Skip Navigation Links

Off Road Şenliklerinden Muhteşem Kareler..

Hatay'da bir ilke daha imza atan Dörtyol Belediyesi, off road severlerden ve vatandaşlardan tam not aldı.

Off Road Şenliklerinden Muhteşem Kareler..

Dörtyol   A+a-

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından dualarla açılan off road şenliklerinde aziz şehitlerimizde unutulmadı.
Dörtyol Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen 'Dörtyol Belediyesi Birinci Off Road Şenlikleri' 17 il ve kulübün katılımı ile Dörtyol Yeşil Mahalle hurmalık mevkiinde binlerce off road severlerin katılımıyla gerçekleşti.
2014 yılında kurulan Dörtyol Off Road kulübü kısa sürede katıldığı yarışmalarda derece elde eden Dörtyol Off Road kulübü, Başkan Toksoy'un desteği ile ilk olarak kulübün ismin değiştirildi. Dörtyol İlk Kurşun Off Road kulübü olarak devam eden Off Road kulübü, Başkan Toksoy'un desteğiyle ilk olarak Dörtyol'da off road yarışmaları yapıldı.
15 Mayıs Pazar günü saat 09.30'da başladı. Güvenli sürüş testi için Dörtyol İlk Kurşun Off Road kulüp başkan'ı Bülent Vural'ın pilotluğunda parkur alanını geçen Başkan Toksoy, tüm yarışmacılara; "Çamurunuz bol olsun, tüm kulüp ve pilotlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
Güvenli sürüş testinin ardından yarışmalara start verildi. 90 arabanın parkur alanında yarıştığı Dörtyol Belediyesi Off Road şenliklerinde pilotlar zamanla yarıştı. Hava'nın sıcak olmasına rağmen izleyiciler yarışmanın bitimine kadar izledi.
Dörtyol Belediyesi 1. Off Road Şenlikleri ortalama 7 saat kadar sürdü. Hurmalık mevkiinde yapılan yarışmada S1, S2, S3, S4, Bayanlar klasmanı ve genel klasman olmak üzere 6 kategoride gerçekleşti.
 
 
DÖRTYOL BELEDİYESİ 1. OFF ROAD ŞENLİKLERİNDE ŞEHİTLER UNUTULMADI
Zorlu parkur yarışmasında Osmaniye Off Road Kulüp üyesi Oktay Karabıyık ve Dörtyol İlk Kurşun Off Road Kulüp Başkan'ı Bülent Vural, aziz şehitlerimizin anısına parkur alanında  şeref turu atıldı.
FATİH FANSA İÇİN GÖSTERİ YAPILDI
Şırnak'ta görev yapan Uzman Çavuş Fatih Fansa ve tüm güvenlik güçleri adına Osmaniye Off Road kulübü şeref turunda bulunuldu.
DERECEYE GİRENLERE BAŞKAN TOKSOY HEDİYELERİNİ TAKDİM ETTİ
Dörtyol Belediyesi Off Road şenliklerinde klasmanlarına göre dereceye giren Adil Müftüoğlu Alanya Off Road S4 Klasmanında, Haceli Şam Konya Beyşehir Off Road S3 klasmanında, Murat Akkaya Tarsus (TORK) S2 klasmanında, Alaattin Yorulmaz Ottoman Kahramanmaraş S1 klasmanında birinci oldu. Bayanlar kategorisinde ise Saadet Kaya Kahramanmaraş off road birincisi oldu.
S1, S2, S3, S4 kategorilerinde birinci olan kulüpler son olarak genel klasmanda bir araya geldi. Genel klasmanda ise yaşlı kurt diye tabir edilen Adil Müftüoğlu birinci geldi.
Hatay'da ilk defa yapılan off road şenliklerinde Dörtyol'a gelen kulüpler misafirperverlik konusunda, parkur alanında yapılan organizasyonda oldukça başarılı bulduklarını ifade ettiler.
Akdeniz Off road birlik başkan'ı Tuğrul Selçik tarafından Dörtyol Belediye Başkan'ı Yaşar Toksoy'a katkılarından dolayı maket off road arabası takdim etti.
Dörtyol İlk Kurşun Off Road Başkan'ı Bülent Vural konuşmasında şu ifadelere yer verdi "İlçemiz Dörtyol'da off road yarışmalarını kazandıran Dörtyol Belediye Başkan'ı Yaşar Toksoy'a, değerli çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum. 17 kulüp ile Dörtyol'a gelen tüm off road camiasına, basın mensuplarına ve alanı dolduran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.
İlk Kurşun Off Road Kulüp Başkan'ı Bülent Vural'ın konuşmasının ardından Başkan Toksoy konuşmasında ise "Dünya'da ve Türkiye'de hızla büyüyen off road sporunu Türkmen ilçemiz Dörtyol'da yapılmasında öncelikle Dörtyol İlk Kurşun Off Road kulübü ve yöneticilerine, Akdeniz Off Road birliğine ve 17 İl'den buralara kadar gelen tüm off raod tutkunlarına ve kulüplerine teşekkür eder, gelecek sene buluşmak dileğiyle" dedi.
Dörtyol Belediye Başkan'ı Yaşar Toksoy geleneksel hale geleceğini ifade ederek gelecek yıl daha büyük bir organizasyon ile sizleri burada ağırlayacağız ifadelerine yer verdi.
Son olarak 17 il'den gelen kulüp üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet