Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kedi Bakımevi İskenderun'da Hizmete Girdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), hayvan dostu faaliyetlerine açılışını yaptığı kedi bakım evi projesiyle bir yenisini daha ekledi.

Kedi Bakımevi İskenderun'da Hizmete GirdiWeb
TV

Gündem   A+a-

HBB'NİN KEDİ BAKIMEVİ İSKENDERUN'DA HİZMETE GİRDİ 
 
HBB Zabıta Daire Başkanlığı, Mezbahalar, Veterinerlik ve Gıda Kontrol İşleri Şube Müdürlüğü ve hayvan dostu Sivil Toplum Kuruluşlarının(STK) ortak çalışmaları sonucunda 14 Mayıs Cumartesi günü İskenderun’da kedi bakım evi hizmete açıldı.
 
BAŞKAN SAVAŞ: HAYVAN DOSTLARIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAK BAKIMEVLERİNİN SAYISINI ARTTIRACAĞIZ 
 
Gerçekleşen açılışta konuşan Başkan Savaş, "Kalıcı ve daha büyük eserler ortaya koyabilmek için STK'lerle el ele verip daha büyük işler başaracağımıza inanıyorum. İnsan haklarını düşünmek kadar hayvan haklarının da önemli olduğuna inanıyorum. Dili olmadan sessiz çığlık atan hayvan dostlarımızın hayatını kolaylaştıracak bakım evlerinin sayısını arttıracağız. Biz bu işleri mecbur hissettiğimiz için değil siz hangi duygularla yapıyorsanız biz de aynı duygularla bu sessiz çığlığı durdurmak için elimizden gelen gayreti göstereceğimize dair hiç kimsenin şüphesi olmasın" Çünkü biz yaratılanı severiz yaradandan dolayı sözleri ile büyüdük ifadelerini kullandı.          
 
BAŞKAN SAVAŞ ÖNCÜLÜĞÜNDE YAPILAN ÇALIŞMALARA PLAKET TAKDİM EDİLDİ 
 
Yapılan konuşmaların ardından Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu(Haykonfed) Onursal Başkanı Prof. Dr. Mirat Gürol, Mezbahalar, Veterinerlik ve Gıda Kontrol İşleri Şube Müdürü Ahmet Kilisli’ye Başkan Savaş öncülüğünde yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verdi.
 
Kilisli aldığı plaketin ardından yaptığı konuşmada, "Başkanımızın talimatıyla başladığımız hizmetlerimize her geçen gün yenilerini ekleyerek devam edeceğiz" dedi.
 
Marmarafed Başkanı Şebnem Arslan da barınaklardaki güzel çalışmalarından dolayı barınak sorumlusu Veteriner Remzi Güven’e teşekkür plaketi verdi.
 
Program sonunda Kedi Bakımevi’nin açılışı yapılarak hizmete sunuldu.
 
Kedi Bakımevi İskenderun'da Hizmete Girdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar