Skip Navigation Links

YAPA’nın Çocukları İngilizce İle Büyüyor..

YAPA Çocuk Akademisi, 1-6 yaş arası öğrencilerinin yıl sonu gösterisinde eğitim-öğretimdeki başarısını bir kez daha ortaya koydu.

YAPA’nın Çocukları İngilizce İle Büyüyor..Web
TV
Foto
Galeri

Eğitim   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi’nde faaliyet gösteren YAPA Çocuk Akademisi, 1-6 yaş arası öğrencilerinin yıl sonu gösterisinde eğitim-öğretimdeki başarısını bir kez daha ortaya koydu.
Doğa Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen yıl sonu etkinliği, bir nevi gecikmiş Anneler Günü kutlaması şeklinde de gerçekleşti.
İngilizce oyunlar, şarkılar, skeçler, jimnastik gösterileri ve daha bir çok sürprizle velilerinin karşısına çıkan miniklerin heyecanı görülmeğe değerdi.
Minik öğrencilerin İngilizce gösterileri ise herkes tarafından çok beğenildi. 
En az çocukları kadar heyecanlı oldukları gözlenen veliler de, gösteriyi cep telefonlarıyla kaydederken zaman zaman kahkahalarla güldüler zaman zaman da duygulanarak gözyaşlarına hakım olamadılar.
1-6 yaş arası öğrencileriyle birlikte yıl boyunca çalıştıkları konuları etkinlik olarak sunmanın heyecanını yaşayan öğretmenler de gösterinin bir parçası olarak sahnede yer aldılar. 
YAPA’nın çocukları, resim öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları birbirinden güzel çalışmaları da annelerine hediye ederek Anneler Günü’nü kutladılar. 
 
YAPA’nın Çocukları İngilizce İle Büyüyor.. foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
YAPA’nın Çocukları İngilizce İle Büyüyor.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet