Skip Navigation Links

Matematik Dehasından “Topdemir” Sayı Sistemleri ..

Türkiye’nin Matematik Dehası Eğitimci Yazar Cengiz Topdemir, İskenderun’a gelerek, matematik sayı sistemleri üzerine bulduğu

Matematik Dehasından “Topdemir” Sayı Sistemleri ..Web
TV

Gündem   A+a-

Türkiye’nin Matematik Dehası Eğitimci Yazar Cengiz Topdemir, İskenderun’a gelerek, matematik sayı sistemleri üzerine bulduğu ve kendi soyadını verdiği ‘Topdemir’ sayı sistemleri ile ilgili İskenderun Final Temel Lisesi’nde öğrencilere ücretsiz eğitim semineri verdi. PAGEV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Cengiz Topdemir, Topdemir Projesi’ni anlatarak; kendine özgü çözüm taktiklerini ve sıradışı bilgilerini öğrencilerle paylaştı.

Sayı sistemleri üzerinde yaptığı araştırmalar sonucu yeni bir sayı sistemi bulan Eğitimci Yazar Cengiz Topdemir, Eğitim sisteminde öğrencilerin korkulu rüyası olan matematik dersine pratik çözümler bulduğunu belirtti.

Final Temel Lisesi’nde öğrencilere verdiği iki saatlik eğitimle öğrencilerin en ciddi sorunlarından bir tanesi olan Matematik konusunda öğrencileri rahatlatan Cengiz Topdemir, “Matematik sorununun ortadan kaldırılabilmesi adına yıllarca süren araştırmalarımız sonucunda geliştirdiğimiz yeni yöntemle aslında bilgilerin aktarılması noktasında bazı sorunlar olduğunu gördük. O sorunları ortadan kaldırınca, yaşı, eğitim seviyesi ne olursa olsun herkesin 30 saatlik bir eğitim sonunda ortalama matematik bilgisine sahip olabileceğini ülke genelinde çeşitli gruplar üzerinde yaptığımız çalışmalar sonunda gördük. Bu gerçekten matematik alanında bir devrimdir.

Öğrenciye en büyük kâbusu olan matematiği sevdirmek, adım adım başarabildiğini göstermek onun alacağı tüm eğitime pozitif katkılar sunacak ve hayata hazırlanmasında büyük bir moral destek ve özgüven sağlayacaktır. Henüz yaşıyorken elde ettiğimiz bulguları bir an önce genç beyinlerle paylaşabilmek için heyecan duyuyorum” dedi. Yapılan açıklamanın ardından Eğitimci Yazar Cengiz Topdemir, öğrencilere kendi geliştirdiği yeni yöntemle matematiğin temel konularını teker teker anlattı.

Matematik Dehasından “Topdemir” Sayı Sistemleri .. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet