Skip Navigation Links

HATSU'nun Kanalizasyon Atağı Hız Kesmiyor

HATSU, kent genelinde kanalizasyonu olmayan mahalle ve sokaklarda eksikleri giderme adına çalışmaların devam ettiriyor.

HATSU'nun Kanalizasyon Atağı Hız KesmiyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kent genelinde kanalizasyonu olmayan mahalle ve sokaklarda eksikleri giderme adına çalışmaların devam ettiriyor.
 
Altyapı eksikliği olan bölgeler için içmesuyu şebekesi, yağmursuyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, bu kapsamda Kırıkhan ilçesine bağlı Aydınlı Mahallesi Dağınıkevler mevkiinde atıksu hattı çalışması yapıldığını ve altyapı eksikliğinin giderildiğini kaydetti.  
 
Hummalı bir şekilde yürütülen çalışmada 300’lük borularla 380 metre kanalizasyon hattının döşendiğini açıklayan HATSU İdaresi, mahalle sakinlerini rahata kavuşturan ve çevre kirliliğinin önüne geçildiği çalışmada 1 kamyon, 2 kepçe ve 7 personelin görev aldığını açıkladı.
 
Yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini aktaran Aydınlı Mahallesi sakini Şevket Göğsu, yaptığı hizmetlerden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HATSU Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ederek, “Kırıkhan’ın çok büyük kanalizasyon eksikliği vardı. Şükürler olsun bu eksikliği giderdiler. HATSU geldi geleli kanalizasyonumuza kavuştuk. Başkan Savaş’a ve bunlara sebep olan herkese binlerce kez teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Bir diğer mahalle sakini ise, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Savaş’a ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek, HATSU’nun Kırıkhan’da çok iyi çalışmaları olduğunu ve kanalizasyonlarını tamamladıklarını belirtti.  
 
HATSU'nun Kanalizasyon Atağı Hız Kesmiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet