Skip Navigation Links

Bu Topraklarda Kardeşçe, Barışça Yaşamayı Yıldıramayacaklar..

Reyhanlı ilçemizde üç yıl önce bugün adeta cehennemi yaşadık.

Bu Topraklarda Kardeşçe, Barışça Yaşamayı Yıldıramayacaklar..

Gündem   A+a-

 Reyhanlı ilçemizde üç yıl önce bugün adeta cehennemi yaşadık. 2 ayrı patlamada 53 kişi yaşamını yitirdi. Yaralarını sarmaya çalıştığımız ilçemizde acılar hala taze. Ölenlerin isimlerini Reyhanlı'nın her köşesinde görmek mümkün. Reyhanlı ilçemizdeki bombalı saldırıların üzerinden üç yıl geçti. 11 Mayıs 2013'te meydana gelen iki patlamada 53 kişi yaşamını yitirdi. 912 konut, 891 işyeri ve 148 araç hasar gördü.

Bu kayıplara rağmen Hatay ve Rayhanlı halkı olarak bu patlamanın, bu acı olayın kardeşlik ve birlik duygularımıza zarar vermeyeceği şekilde hayatlarımıza devam ettik. Birlik olduk, dik durduk. Daha çok birbirimize bağlandık. Önemli olan birbirimize sarılmaktı ve yaralarımızı kapatmaktı. Hatay halkı olarak birbirimize daha çok kenetlenerek barış ve kardeşlik duygularını herkese bir kez daha gösterdik.

Bu coğrafya medeniyetlerin ve farklı kültürlerin kucaklaştığı, birlik olduğu bir yer olarak gösterilmiş ve gösterilmeye de devam edecektir. Üç yıl önce yaşadığımız bu acı olayda hayatını kaybetmiş tüm hemşerilerimi saygıyla anıyor, ailelerinin acılarını paylaşıyorum.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet