Skip Navigation Links

Akçalı Belediyesi'nde Yumruklar Konuştu!!!

İskenderun'a bağlı Akçalı Belediyesi'nde düzenlenen ve daha sonra da yumrukların konuşması üzerine iptal edilen, belediyeye ait taşınmazların kiralanm

Gündem   A+a-

Akçalı Belediyesi’nde Yumruklar Konuştu!!!
 
İskenderun’a bağlı Akçalı Belediyesi’nde düzenlenen ve daha sonra da yumrukların konuşması üzerine iptal edilen, belediyeye ait taşınmazların kiralanması ihalesi akıllara durgunluk verdi.
Uzun yıllardır Akçalı Belediyesi’nin taşınmazlarının kiralanması ihalesine giren belirli kişilerin, her seferinde aldıkları ihalenin bedelini belediyeye ödemedikleri iddia edildiği gibi, belde halkının bu durumdan rahatsız olduğu öğrenildi.
Hiçbir güvenlik önlemi alınmadan gerçekleştiği ve yıllardır kiralayıp bedelini belediyeye ödemeyen şahıslarla, beldenin saygın isimlerinin karşı karşıya getirildiği öğrenilen taşınmazların kiraya verilmesi ihalesinde, yıllardır taşınmazları kiralayıp bedelini de Akçalı Belediyesi’ne ödemeyen belirli kişilerin, ihaleye giren Memduh Gökpınar ve çocuklarına yumruklarla darp ederek ölümle tehdit ettikleri iddia edildi.
İskenderun’a bağlı Arsuz Jandarma Karakolu’na, darp edilen mağdur çocuklarıyla birlikte suç duyurusunda bulunan Memduh Gökpınar, darp edildiklerine dair hastane raporunu da şikayet dilekçesi ekinde Jandarma karakoluna verdi.
Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu’nun daha önce de haberlere konu olan kanunsuzluklara göz yummaya devam ediyor olması ve tüm haber ve soruşturmalara rağmen basının karşısına çıkıp kamuoyuna açıklama yapmaması ayrı bir soru işaretine neden oldu.
Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu’nun, hiçbir güvenlik tedbiri almadan belediye nikah salonunda, belediye meclis üyelerinin de bulunduğu ortamda düzenlediği ve Memduh Gökpınar ile çocuklarının darp ve tehditle mağdur edilmelerine neden olan uygulaması, Akçalı Beldesi’nde bardağı taşıran son damla oldu.
İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı’nın daha önce de bir çok konudan dolayı hakkında soruşturma bulunan Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu ve belediyedeki uygulamalarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatması isteniyor.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet