Skip Navigation Links

Çıkarılan Paslı Borular Hayrete Düşürdü

Aydınbahçe Mahallesi temiz suya kavuştu.

Çıkarılan Paslı Borular Hayrete Düşürdü

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Yayladağı ilçesinde içmesuyu şebekesi olmayan ve deforme olan noktalar için hayata geçirdiği projeler ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
Yayladağı’nda 2015 yılında faaliyete geçen “50 Yılın İçmesuyu Seferberliği” projesi sayesinde vatandaşların temiz içmesuyuna kavuştuğuna ve paslı, kirli şebekelere veda ettiğine dikkat çeken Genel Müdürlük, Yayladağı Aydınbahçe Mahallesi’nde eski olan içmesuyu şebekesi yerine yeni şebekenin döşendiğini ve içmesuyu sorunun çözüme kavuşturulduğunu bildirdi.
 
Çalışma kapsamında basınca dayanıklı 63’lük borularla döşenen 700 metre içmesuyu şebekesi sayesinde patlaklar ile birlikte su kesintilerinin de önüne geçildiğini kaydeden İdare, 25 meskene abone bağlantısının verildiği çalışmada 2 kepçe, 1 kamyon ve 10 personelin görev yaptığını açıkladı.
 
Çalışmanın yapıldığı mahallede çıkarılan paslı boruların mahalle sakinleri ile çalışanları hayrete düşürdüğünü kaydeden İdare, Hatay’ı paslı borulardan kurtarmak ve tertemiz içmesuyunu sağlamak için çalışmaların özverili şekilde aralıksız şekilde sürdüğünün altını çizdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet