Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Anneler Gününde Unutulmayacak Eğlence

HBB personeline Harbiye Teras Aqua Park'ta unutulmayacak bir etkinlik tertip edildi.

Anneler Gününde Unutulmayacak Eğlence

Magazin   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın öncülüğünde ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş'ın bir anne olarak gösterdiği hassasiyet doğrultusunda her sene Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü münasebetiyle HBB personeline Harbiye Teras Aqua Park'ta unutulmayacak bir etkinlik tertip edildi.
 
HBB Kültür Şube Müdürü Emine Atmaca ve yanı sıra çok sayıda belediye personelinin katıldığı etkinliğe ilk olarak Harbiyeli yerel şarkıcı Cihan Çağlar birbirinden eğlenceli şarkılarıyla renk kattı.
 
ATMACA: HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ'NÜ BAŞKAN SAVAŞ ADINA KUTLUYORUM
 
HBB Kültür Şube Müdürü Atmaca etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Öncelikle Başkanımızın selam ve saygılarını ileterek hepinizin anneler gününü kutlarım. Hepiniz hoş geldiniz ve iyi eğlenceler diliyorum,  diyerek hafızalara kazınacak etkinliğin startını verdi.
 
ORGANİZASYONDA DÜZENLENEN YARIŞMALARDA DERECEYE GİRENLERE HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ
 
Etkinliğe katılan annelerin birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikle anlamlı güne ortak olduğu organizasyonda düzenlenen yarışmalarda derece elde edenlere Teras Aqua Park'ta 3 günlük  tatil hediye edildi.
 
ANNELER GÜNÜ'NE ŞARKILARIYLA RENK KATAN MENGÜÇ: HEPİNİZ BENİM AİLEMSİNİZ
 
Anneler günü özel etkinliğine renk katmak üzere Hatay'a gelen Şarkıcı Tarık Mengüç'ün sahne almasıyla doyasıya eğlenen davetliler, şarkılar eşliğinde stres atmanın tadını çıkardı.
 
Hatay'a ilk defa geldiğini ve bundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mengüç, "Beni sizlerle buluşturan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve değerli eşi Doç. Dr. Nazan Savaş'a teşekkürlerimi iletiyorum. Biz sanatçılar özel günlerde çalıştığımız için ailelerimizden uzak kalıyoruz. Benim ailem sizlersiniz, hepinizi çok seviyorum ve aranızda olmaktan çok mutluyum hepinize iyi eğlenceler diliyorum"  açıklamasında bulundu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar