Skip Navigation Links

Kurşun Kalem Etüt Merkezi Çarşı Şubesini Açıyor

2013 Yılında kurulan İskenderun Kurşunkalem Etüd Merkezi eğitime sağladığı katkılarla büyüyerek şehir merkezinde 2.şubesini açmanın heyecanını yaşıyor

Kurşun Kalem Etüt Merkezi Çarşı Şubesini Açıyor

Eğitim   A+a-

2013 Yılında Eğitimci Özcan Karpuz tarafından Mustafa Kemal Mahallesinde ilk şubesi eğitime açılan Kurşun Kalem Etüt Merkezi  teknik donanımı ve eğitim kadrosuyla İskenderun’da fark yaratma hedefine ulaştıktan sonra ikinci adımını attı ve İskenderun şehir merkezinde daha geniş ve kapsamlı bir etüt merkezini İskenderunluların hizmetine sunmayı planlıyor. İlk Okul ve Ortaokul çağındaki çocukların eğitimine yönelik tasarlanan merkez İskenderun’da bulunan diğer merkezlerden çok daha donanımlı bir yapıya sahip olacak. 750metre kare alan üzerinde  4 katlı, yeşil alanı bulunan binada 14 derslik olarak eğitim verecek olan etüt merkezi'nin İskenderun'da eğitimin çıtasının yükselmesine önemli katkı sağlayacağını belirten Kurşun Kalem Etüd Merkezi kurucusu ve sahibi Özcan Karpuz İskenderun’da eğitimin kalitesine katkı sağlamak için yola çıktıkları 2013 tarihinden bu yana çok sayıda öğrencinin başarılı olmasında rol oynadıklarını ve iyi okulları kazanan öğrencilerinin başarısı ile  gurur duyduklarını söyledi. 
ÇARŞI ŞUBEMİZLE ARTIK DAHADA GÜÇLÜYÜZ
Karpuz" Mustafa Kemal Mahallesinde eğitim hayatına devam eden birinci merkez özellikle bölge halkına hizmet veriyor.İskenderun şehir merkezinde açacağımız 2. şubemiz ile İskenderun'un tamamına eğitim hizmeti vermeyi planladık. Yakın tarihte eğitime başlayacak olan merkezimizde kayıtlar başlamıştır. Bu manada 3 Yıldan bu yana elde ettiğimiz başarılara yenilerini eklemek ve daha çok başarılı öğrenci yetiştirmek için çarşı şubemizi hizmete sokuyoruz. Kaliteli eğitim ile geleceğimizin teminatı çocuklarımıza iyi bir okul kazandırmak noktasında bugüne kadar çok çalıştık çalışmalarımız devam edecektir" şeklinde konuştu. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet