Skip Navigation Links

HATSU,Eğitim Yuvalarının Altyapısını Aksatmıyor

HATSU, Altınözü ilçesindeki eğitim kurumlarının altyapı problemlerini tamamlaya yönelik yapılan çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

HATSU,Eğitim Yuvalarının Altyapısını AksatmıyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Genel Müdürlük, Altınözü ilçemize bağlı Yolağzı Mahallesi’ndeki bir eğitim binasında yaşanan atıksu hattı probleminin HATSU yetkililerini iletilmesi üzerine ekiplerin harekete geçtiğini bildirerek, binada var olan hattın üzerine ek olarak 250 metre kanalizasyon hattının döşendiğini açıkladı.
 
Döşenen kanal hattının 150 metresinde 200’lük, 100 metresinde ise 300’lük boruların kullanıldığını aktaran HATSU İdaresi, 1 kepçe ve 4 personelin yürüttüğü hummalı çalışma sayesinde kanalizasyon hattı probleminin çözüldüğünü kaydetti.
 
HATSU Genel Müdürlüğü, eğitim yuvalarına desteklerin her zaman süreceğini vurgulayarak, geleceğimiz olan öğrencilerin daha rahat şekilde eğitim hayatlarını sürdürmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını vurguladı.
 
Yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini aktaran Yolağzı Mahalle Muhtar Azası Abdulhakim Osmanoğlu, mahalledeki okulun kanalizasyon sıkıntılarının giderilmesi için HATSU’ya başvurduklarını ve sorunun kısa sürede çözüldüğünü belirterek, “Büyükşehir Belediyesi istediğimiz her hizmette bizlere yardımcı oluyor. İlgilerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 
HATSU,Eğitim Yuvalarının Altyapısını Aksatmıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet