Skip Navigation Links

HBB'den Öğrencilere Bilgilendirme Toplantısı

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Kuzeytepe Memduh Özkaya İlkokulu öğrencilerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

HBB'den Öğrencilere Bilgilendirme ToplantısıWeb
TV

Eğitim   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Kuzeytepe Memduh Özkaya İlkokulu öğrencilerini Antakya Atatürk Parkı’nda misafir ederek ‘Yerel Yönetimler’ hakkında merak edilenler konusunda bilgiler verdi.
KEZAT VE DÖNMEZ KUZEYTEPE MEMDUH ÖZKAYA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN SORULARINI YANITLADI
Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, HBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Derviş Kezat ile HBB Park Bahçe Ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mustafa Dönmez katılım gösterdi.
Yerel yönetimlerin özü konusunda merak ettikleri konular hakkında HBB yetkililerinden bilgiler alan öğrenciler, büyükşehir belediyelerinin hizmet kıstaslarını Kezat ve Dönmez’in anlatımlarıyla öğrenme imkânı yakaladı.
DÖNMEZ: YEREL YÖNETİMLERİN HAYATIMIZDAKİ ÖNEMİNE DEĞİNMEK İSTİYORUZ
HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Dönmez, “Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin yerel yönetimler hakkında bilgi sahibi olmanızı istedik. Yerel yönetimlerin hayatımızdaki önemine değinmek istiyoruz. Bu bilgilendirmenin ardından kafanızda soru işaretleri kalmayacağını umuyoruz” ifadelerini kullandı.
KEZAT: YEREL YÖNETİMLER HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMANIZ AMACIYLA BURADAYIZ
Hatay Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu çalışmalara da değinen HBB Muhtarlar Daire Başkanı Kezat ise, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra ilçelere ayrıldık. Böylece ilçelerimizdeki muhtarlarımız ile bir arada sizlerin sorunlarınıza daha hızlı müdahale edebiliyoruz. Eğitim şartlarınızı daha modern ve sağlıklı ortamlarda gerçekleştirmeniz için Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yerel yönetimler hakkında bilgi sahibi olmanız amacıyla buradayız” şeklinde konuştu.
TOPLANTI BİTİMİNDE HEDİYELERİNİ ALAN ÇOCUKLARDAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
Keyifli geçen bilgilendirme toplantısı sonrasında HBB Park – Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığınca, HBB Antakya Atatürk Parkı’nda ağırlanan öğrencilere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş adına hediyeler takdim edildi.
 
 
HBB'den Öğrencilere Bilgilendirme Toplantısı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet