Skip Navigation Links

HBB Şehir Tiyatrosu Fark Yaratıyor..

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sosyal aktiviteleriyle fark yaratıyor.

HBB Şehir Tiyatrosu Fark Yaratıyor..

Kültür Sanat   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde vatandaşların huzuru, refahı ve yaşam kalitesi noktasında sunduğu hizmetlere kültür ve sanat faaliyetleri de ekleyerek insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı bağlamında farkını ortaya koyuyor.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği aktiviteler ve sunduğu imkânlarla miniklerin öğretici en büyük eğlencesi haline gelen HBB Şehir Tiyatrosu, mutfağında özenle hazırlayarak sahnelediği oyunlarla geleceğimizin teminatı olan çocukların hem eğitimine katkı sağlıyor hem de eğlenceli yönüyle büyük ilgi topluyor.
HBB Şehir Tiyatrosu ile Jandarma Trafik işbirliğinde yürütülen ‘Bizimkiler Trafikte’ adlı eğitici çocuk oyunu, bu kez TED Hatay Koleji’nde çocuklara başarılı bir şekilde sahnelendi.
ÇOCUKLAR, SAHNELENEN EĞLENCELİ OYUNLA TRAFİK KURALLARINI ÖĞRENDİ
Adem Atar’ın yazdığı, HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Ali Gezgin’in yönettiği ‘Bizimkiler Trafikte’ oyunu minikler tarafından büyük beğeniyle izlendi. 
HBB Şehir Tiyatrosu’nun, trafik kurallarını eğlenceli bir dille anlatan oyunuyla trafik bilinci kazanan minikler, günlük hayatta kolaylık sağlayacak ve can ile mal güvenliği temelindeki birçok bilgiyi edinmenin mutluluğunu yaşadı.
YAKLAŞIK 650 ÖĞRENCİ HEM EĞLENEREK ÖĞRENMENİN KEYFİNİ YAŞADI
HBB Şehir Tiyatrosu ve Jandarma Trafik işbirliği ile sahnelenen oyuna, Ballıöz, Yeşilpınar, Orhanlı, Çekmece Şehit Türkmen, Harbiye Nazım Karabekir, Tavla Müfide A. Rende ve Harbiye Selahattin Güzel İlkokullarında eğitim gören yaklaşık 650 çocuk, sanatçıların tiyatroyu sevdiren tarzıyla hem eğitici hem de öğretici oyunu izlemenin keyfini yaşadı. 
Minikleri bilinçlendiren oyunun yönetmenliğini üstlenen HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Ali Gezgin oyun sonrasında yaptığı değerlendirmede desteklerinden dolayı Hatay Valisi Ercan Topaca’ya, Başkan Savaş’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek; HBB Şehir Tiyatrosu’nun Hatay’ın her yerinde olmaya devam edeceğini vurguladı.
Eğitici ve öğretici çocuk oyununu ardından sanatçılar, oyunu izlemeye gelen miniklere Türk Bayrağı ve trafikle ilgili boyama kitabı hediye etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet