Skip Navigation Links

Hamarat Türkiye’yi Ukrayna’da Temsil Etti

Türkiye ve 12 ülkenin katılımıyla 25-26-27 Nisan’da Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen 180’den fazla yarışmacının katıldığı The Crystal Angel

Hamarat Türkiye’yi Ukrayna’da Temsil EttiWeb
TV

Gündem   A+a-

Türkiye ve 12 ülkenin katılımıyla 25-26-27 Nisan’da Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen 180’den fazla yarışmacının katıldığı The Crystal  Angel  (Kristal Melek) yarışmasında Gökhan Hamarat gelin saç tasarım, fantezi topuz, fantezi makyaj vücut boyama, tırnak şekillendirme ve konsept saç (İntercontinental) kategorisinde jürilik yaptı.

Dünyanın en iyi kuaförlerinin belirlendiği yarışmada Gökhan Hamarat Türkiye’den jüri olarak seçilmenin gururunu yaşadı. Yıllardır dünyan ülkelerinde yarışmalarda almış olduğu yüksek derecelerle bu jüriye seçilen Gökhan Hamarat Türkiye’yi temsil etti.

Türkiye’den iki jürinin seçildiği yarışmada Eskişehir’den Mustafa Ceylan ve Hatay’dan Gökhan Hamarat oldu.

Türkiye’den toplam 16 kişilik ekip gitti. İstanbul’dan; Tarık Yalçıntepe, Kadir Alkan, Cem Varda, Baykan Savaş. Manisa’dan; İsmail Karaca, Ferdi Deren. Eskişehir’den; Tuncay Gitgör, Aykut Kızılay, Utkan Satır, Yusuf Özdemir. Isparta’dan; Osman Bakı.

Yılların deneyim ve uzmanlığı ile sektöre kalifiye kuaför yetiştirme konusunda öncülük eden Gökhan Hamarat, diğer meslektaşlarının çıtasını yükseltmeye çalışıyor.

Hatay’da dünya standartlarında hizmet veren Gökhan Hamarat Türkiye’nin tüm büyük illerini geride bırakarak bu gururu İskenderun’a yaşattı.

Yarışmaya katılan ülkeler; Fransa, Almanya, Japonya, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Ukrayna, Türkiye, Lübnan, Letonya, Litvanya, Romanya

Ayrıca beraber götürülen milli takım ülke şalvarında üçüncülük aldı.

 

 

 

 

 

Hamarat Türkiye’yi Ukrayna’da Temsil Etti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet