Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şehit Polis Yusuf Erin Toprağa Verildi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önündeki terör saldırısında şehit olan polis memuru Yusuf Erin, Hatay'da toprağa verildi

Şehit Polis Yusuf Erin Toprağa VerildiWeb
TV

Gündem   A+a-

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan 33 yaşındaki polis memuru Yusuf Erin, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Erin'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, Gaziantep Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından karayoluyla Dörtyol ilçesi Özerli Mahallesi'ndeki babaevine getirildi.

Burada şehidin yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Kur'an-ı Kerim okunması ve helallik alınmasından sonra şehidin cenazesi, vatandaşların oluşturduğu konvoy eşliğinde Özerli Mezarlığı'na götürüldü.

Törene katılan vatandaşlar, terör örgütünü lanetleyen sloganlar attı.

Bu arada, polis kıyafeti giyen şehidin 6 yaşındaki oğlu Hüseyin Cevher, babasının cenazesini taşıyan silah arkadaşlarının yanında, yakınlarının kucağında mezarlığa getirildi.

Şehidin eşi Rabia Erin, kocasının fotoğrafını ve tabutunu öperek gözyaşı döktü.

İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu'nun kıldırdığı cenaze namazın ardından şehidin naaşı, toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Hatay Valisi Ercan Topaca, AK Parti Hataymilletvekilleri Orhan Karasayar ve Hacı Bayram Türkoğlu, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Polis Yusuf Erin Toprağa Verildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş