Skip Navigation Links

Dörtyol'a Şehit Ateşi Düştü..

Gaziantep'teki bombalı saldırıda şehit olan Kahraman Polis Memuru Yusuf Erin'in Hatay'ın Dörtyol İlçesindeki baba evine ateş düştü.

Dörtyol'a Şehit Ateşi Düştü..

Gündem   A+a-

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Yusuf Erin'in Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünün önünde patlatılan Bomba’nın öncesinde nöbetçi Polis Memuru Hatay Dörtyollu Yusuf Erkin ile mesai arkadaşı Serdar Şakir, Canlı bomba ve 3 teröriste ateş açarak, çatışma çıkmasını sağladılar. Çatışma sonunda teröristler ilk önce canlı bombanın içindeki aracı patlatıp, olay yerinden hızlı bir şekilde uzaklaştılar. Şehit olan iki Polis memuru Yusuf Erin ile Serdar Şakir, kahramanca teröristlerle çarpışarak, canlı bombanın hedef yerini değiştirmeyi başararak, Gaziantep Emniyet Müdürlüğünün havaya uçmasını engellemeyi başardıkları öne sürülürken Kahraman Polis Memuru Yusuf Erin’in bombalı saldırı sonrası şehit oldu.

Şehit Ateşi Dörtyol'a Düştü..

Şehit olan Polis Memuru Yusuf Erin'in Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Özerli Mahallesi Bayındır Sokak'ta oturan şehidin ailesine acı haberi emniyet yetkilileri sağlık ekipleriyle birlikte verdi.

Acı haberini alan baba Hüsnü Erin ile annesi gözyaşlarına boğuldu. Acı haberi duyan şehidin yakınları ve komşuları eve akın ederken, 7 çocuklu Erin çifti de Gaziantep'e gitti.


Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asılıp, evin önüne taziye çadırı kuruldu. 2009'da Türk Polis Teşkilatı'na katılan evli ve 1 çocuk babası şehit Yusuf Erin'in cenazesi, yarın Dörtyol'da düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet