Skip Navigation Links

Kamu Hastaneleri Arasında İlk ve Tek!

Koroner Anjiografi Ünitesi, Hatay Kamu Hastanelerinde ilk ve tek olma özelliği taşıyor;

Kamu  Hastaneleri Arasında İlk ve Tek!Web
TV

Sağlık   A+a-

İskenderun Devlet Hastanesi’nde törenle hizmete açılan son teknoloji Koroner Anjiografi Ünitesi, Hatay Kamu Hastanelerinde ilk ve tek olma özelliği taşıyor; KAMU HASTANELERİ ARASINDA İLK VE TEK! İskenderun Devlet Hastanesi uzun yıllardır ihtiyacı büyük oranda hissedilen önemli bölümlerin açılışını yaptı. Hatay’ın en büyük ve yüksek teknolojiyle donatılmış Koroner Anjiografi Ünitesi, düzenlenen törenle hizmete girdi. Koroner Anjiografi ile kalp hastalıklarının tedavisi kolaylaşırken, Kardiyovasküler Cerrahi Ünitesi, Girişimsel radyoloji, kemoterapi hizmet birimi ile İskenderun Devlet Hastanesi sağlık alanında öncü olmayı sürdürüyor.

600 HASTA TEDAVİ EDİLDİ

İskenderun Devlet Hastanesi Genel Koordinatörü Doktor Veysel Yıldırım, görev yaptığı süre içinde hastanenin altyapısını büyük ölçüde güçlendirirken, başarılı girişimleriyle farkını konuşturmayı sürdürüyor. Dr. Veysel Yıldırım açıklamasında, ünitede 6 kardiyoloji uzmanı doktorun görev yapacağını belirterek, Koroner Anjiografi Ünitesi’nin bölgedeki önemli bir açığı kapatacağını söyledi.

Doktor Veysel Yıldırım konuşmasında, Hatay’daki tüm kamu hastaneleri arasında ilk ve tek olma özelliği bulunan Koroner Anjiografi Ünetisi’nin ileri teknoloji ve donanıma sahip olduğuna dikkat çekti. Dr. Yıldırım, Nisan ayında hizmet vermeye başlayan ünitede, bugüne dek 600 hastanenin tedavi edildiğini hatırlattı.

'ÖZEL HASTANELERİN ÖNÜNE GEÇTİK' İskenderun’daki özel hastanelerde Koroner Enjiografi ünitelerinin yetersiz kalması nedeniyle İskenderun Devlet Hastanesi bünyesinde ikinci bir ünite açmak zorunda kaldıklarını belirten TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, kamu hastanelerine yapılan yatırımlarla özel hastanelerin önüne geçtiğine dikkat çekti. Yapılan yatırımları öven Karasayar, halkın tüm sağlık ihtiyaçlarının bölgede karşılanması noktasınnda yapılması gereken ne kadar yatırım varsa yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Açık kalp ameliyatları ile Bypass ameliyatlarının yapılabilmesi için de tüm girişimlerin sürdüğünü belirten Orhan Karasayar, Girişimsel Radyoloji ve Koroner Anjiografi ünitelerinin bölgede büyük bir eksikliği gidereceğine vurgu yaptı.

İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit de yaptığı konuşmada, İskenderun Devlet Hastanesi’ndeki yatırımların bölgedeki yatırımları ve gelişmeleri destekleyecek önemli bir adım olduğunu söyledi. 'HAYIRSEVER KATKISINI ÖNEMSİYORUZ' Kamu Hastaneleri Birliği Hatay İl Genel Sektereki Doktor Ömer Akın, katkılarından dolayı Hayırsever İşadamı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederken, diğer hayıırseverler

Kamu  Hastaneleri Arasında İlk ve Tek! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet