Skip Navigation Links

HBB Vatandaşları Rahatlatmaya Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Esentepe Mahallesi’nde kaldırım modernize çalışmalarına başladı.

HBB Vatandaşları Rahatlatmaya Devam EdiyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelindeki özverili çalışmaları kapsamında Antakya ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde kaldırım modernize çalışmalarına başladı.
ANTAKYA ESENTEPE MAHALLESİ’NDE KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
Mevsim koşullarının etkisiyle yıpranan ve deforme olarak kullanılmaz hale gelen kaldırımları yenileyerek vatandaşları rahatlatan çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, Esentepe Mahallesi’ndeki kaldırım yenileme çalışmalarıyla takdir topladı. 
Yaya ve sürücüler için tehlike arz eden bölgelerde ivedi ve kalıcı hizmetler sunarak daha güvenli bir ulaşım imkanı sağlayan bildiren Büyükşehir ekipleri, kaldırım yenileme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi. 
VATANDAŞLAR, HİZMETLERİN ÖNCÜSÜ BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ 
Vatandaşlar, ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarının il genelinde devam edeceğini bildiren HBB ekipleri aracılığıyla, Hatay’ın her ilçesinde eşit hizmet şiarıyla çalışmalar gerçekleştirilmesine öncülük eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
 
HBB Vatandaşları Rahatlatmaya Devam Ediyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet