Skip Navigation Links

Yolbulan Baştuğ Kanıyla Can Veriyor

Yolbulan Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş, sosyal sorumluluk projelerini sürdürürken, “Kan Veriyorum Can Veriyorum”sloganıyla başlattığı duyarlılık

Yolbulan Baştuğ Kanıyla Can Veriyor

Gündem   A+a-

Yolbulan Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş, sosyal sorumluluk projelerini sürdürürken, “Kan Veriyorum Can Veriyorum”sloganıyla başlattığı duyarlılık ve farkındalık yaratmayı amaçlayan kan bağışı kampanyalarını sürdürüyor.

Yılda en az 2 kez düzenlenen “Kan Veriyorum Can Veriyorum” kan bağışı kampanyası, yoğun katılımla Eğitim ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kan bağışı kampanyasına çalışanlarıyla birlikte katkı veren Yolbulan Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş, Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Hakan Baştuğ, Yolbulan Baştuğ ailesi olarak sosyal sorumluluklarını yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Yolbulan Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş, Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Hakan Baştuğ açıklamasında şöyle dedi : “Yolbulan Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş, olarak 11 Eylül 2014 yılında “Kan Veriyorum Can Veriyorum” sloganı ile başlattığımız ve yılda en az iki defa düzenlediğimiz kan bağışı kampanyamızı 2016 yılında ikinci defa 26 Nisan 2016 tarihinde Eğitim ve Konferans Salonumuzda yüksek bir katılımla gerçekleştirmenin onurunu yaşadık.

Fabrikamız imkanlar ve şartlar elverdiği müddetçe üzerine düşen; duyarlılık yaratma, farkındalık ve bilinçlendirme, toplum hassasiyetleri gibisosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir. Çalışanlarımızla bir bütün olmayı ve binlerce çelik yüreği aynı bedene toplamayı ilke edindik.”

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet