Skip Navigation Links

Ünlüler Bu Açılışta Buluşacak..

Hatay’ın Dünyaca Ünlü Make- Up Artisti ve Stil Danışmanı Uğur Arslan iş ortağı Özge Balcı ile İskenderun’da açılışına sayılı günler kalan Hilton’a haz

Ünlüler Bu Açılışta Buluşacak..

Magazin   A+a-

ÜNLÜ SİNEMA YILDIZLARI VE SANATÇILAR BU AÇILIŞTA BULUŞACAK
 
HİLTON – PARK FORBES İÇİN HEYECANLANDIRAN GERİ SAYIM 
 
Hatay’ın Dünyaca Ünlü Make -  Up Artisti ve Stil Danışmanı Uğur Arslan iş ortağı Özge Balcı ile İskenderun’da açılışına sayılı günler kalan Hilton’a hazırlanıyor. 
Bayanlara ve erkeklere yönelik “Hilton - Park Forbes” ismiyle İskenderun’da kuaför sektörüne çığır atlatacak olan dünyaca ünlü make up artist Uğur Arslan ve iş ortağı Özge Balcı, heyecanla yeni işletmelerini faaliyete geçirecekleri günü bekliyorlar. 
 
Bay ve bayanların çok rahat bir şekilde bakımlarını yaptıracağı bir mekân için kolları sıvayan Arslan ve Balcı, “Hilton - Park Forbes” açılışı için ünlü sinema yıldızlarını ve sanatçılarını ağırlamayı planlıyor.  2009 yılında Türkiye’de Make-Up Artist seçilen ve Amerika’da Hollywood yıldızları önünde boy gösteren ünlü Make-Up Artist Uğur Arslan, iş ortağı Özge Balcı ile alışageldiğin dışına çıkarak İskenderunlulara bir ilki yaşatacak. Ünlü isimlerin vazgeçilmezi olduğu gibi İskenderunlu bayanların değişilmez adresi olarak gösterilen Make – Up Uğur Arslan’ın iş ortağı Özge Balcı ile açılışını gerçekleştirecekleri “Hilton - Park Forbes” şimdiden heyecanla bekleniyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet