Skip Navigation Links

Babatorun,HATSU ile Rahat Bir Nefes Aldı

HATSU, Altınözü ilçesinde kanal problemi olan noktalarda kanalizasyon döşene çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Babatorun,HATSU ile Rahat Bir Nefes Aldı

Gündem   A+a-

Kent genelinde kanalizasyon, yağmursuyu ve içmesuyu gibi altyapı konularında sorun yaşayan bölgeleri tespit ettiklerini ve projeleri hayata geçirdiklerini aktaran HATSU İdaresi, bu doğrultuda Altınözü ilçesine bağlı Babatorun Mahallesi’nde atıksu problemi olan noktaya 300’lük borularla 400 metre kanal hattının döşendiğini açıkladı. 

 

Yapılan çalışmalar öncesinde söz konusu bölgede sürekli tıkanıklığın ve kötü kokuların meydana geldiğini kaydeden Genel Müdürlük, 1 kepçe ve 4 personelin yürütmüş olduğu çalışma sayesinde mahalle sakinlerinin kanayan yarasına merhem olduklarını belirtti.

 

Faaliyete geçen proje ile rahat bir nefes alan ve düşüncelerini dile getiren mahalle sakinlerinden Ahmet Özer, yıllardan beri kanal problemi çektiklerini ve sürekli tıkandığını aktararak, “ HATSU’ya başvurduk ve kanalizasyon döşemesi gerçekleştirildi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş ile HATSU ekiplerinden Allah razı olsun. 400 metre kanalizasyon hattı döşendi ve sıkıntımız giderildi. Teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet