Skip Navigation Links

Pasta Şampiyonundan TUTİ Butik Pastane

Pasta ve tasarımında Dünya ikinciliği bulunan Dudu Eşitmez, organik ve özgün tasarımlı pastalarıyla büyük beğeni topladı

Pasta Şampiyonundan TUTİ Butik PastaneWeb
TV

Ekonomi   A+a-

Hatay’ın İskenderun ilçesi Yaşar Doğu Caddesi’nde hizmete giren Tuti Butik Pastane, iddalı ürünleriyle dikkat çekti.

Dünya’nın çeşitli ülkelerinden pasta ustalarının katıldığı İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Dekoratif Çiçek Buketi profesyonel dalda ikincilik ödülü ve Cake Show İstanbul’da Pasta Boyutlu tasarım dalında da ikincilik ödülü bulunan Dudu Eşitmez’in işletmeciliğini yaptığı Tuti Butik Pastane’nin açılışını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptı.

Rulman sektörünün tanınmış isimlerinden merhum Şahap Eşitmez’in gelini olan Dudu Eşitmez, İskenderun Piri Reis Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi üzerindeki Tuti Butik Pastanesi’nde özgün tasarımlı organik pastalarıyla hizmet verecek.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı konuşmada, her geçen gün İskenderun’un marka kentler arasında yer almak adına kaliteli işletmelerle hizmet vermeğe devam ettiğini belirterek, iyletme sahibi Dudu Eşitmez’den sabırlı olmasını istedi.

Feyezan Kanalı’nın sahil bağlantı köprüsü yakınında açılan Tuti Butik Pastane’nin ilerki dönemlerde Feyezan Kanalı’nın da güzelleşmesiyle güzel ortama kavuşacağına dikkat çeken Başkan Seyfi Dingil, organik pastaların tadına baktı ve çok beğendi.

Pasta Şampiyonundan TUTİ Butik Pastane videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet