Skip Navigation Links

Mutluluk ve Sağlığa Balon Uçurdular

Tebrikler Mehmet Yeşilmen, Ayben Doğan ve Müge Mısırlıoğlu..

Mutluluk ve Sağlığa Balon UçurdularWeb
TV

Gündem   A+a-

Neşve’nin işletmecisi Müge Mısırlıoğlu, CHP İskenderun İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Mehmet Yeşilmen, Lösev Kırıkhan Temsilcisi Ayben Doğan tarafından İskenderun’da ve çevre ilçelerde yaşayan lösemi hastası çocuklarla ailelerine kahvaltı ikramında bulundu.

CHP İskenderun İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Mehmet Yeşilmen, Lösev Kırıkhan Temsilcisi Ayben Doğan’ın projesi olarak gerçekleşen etkinlikte Neşve Kafe işletmecisi Müge Mısırlıoğlu da projeye destek verdi.
Çocuklara ayrıca hediyeler de verildi.
23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramı, Büyük Atatürk’ün geleceğimiz olan çocuklarımıza armağanı. Her gün mutlu olması gereken çocuklarımız a kendi bayramları 23 Nisan’da ayrı bir mutluluk yaşatmak gerekiyor.
Bu bilinçle CHP İskenderun İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Mehmet Yeşilmen, Lösev Kırıkhan Temsilcisi Ayben Doğan, çok güzel bir jest yaparak, lösemi hastası çocuklara mutlu anlar yaşatmak için bir kahvaltı verdi.
Aileleriyle birlikte Kafe’ye gelen çocukları palyaçolar karşıladı. Hem eğlenen hem birarada zaman geçiren çocuklar için Dr.Buket Şenkaya da hazır bulundu.
Ellerindeki balonları toplu halde uçururken gözleri mutlulukla dolan çocuklara, çeşitli hediyeler de verildi.
Hediye verenlerden biri oyan Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, ‘’Bu çocuklar hepimizin çocukları. Onlara sahip çıkmak bizim görevimiz’’dedi.
Hasta çocukların en büyüğü olan ve organizasyona yardım eden Mehmet Yeşilmen de, bu tip sosyal çalışmaların hasta çocuklara büyük moral verdiğini belirtti.
İşletmeci Müge Mısırlıoğlu da, manevi olarak büyük önem taşıyan bu organizasyonu yapmaktan mutlu olduğunu ifade etti

Mutluluk ve Sağlığa Balon Uçurdular videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet