Skip Navigation Links

Çocuklar Rende Petrol’da Şenlendi..

Rende Petrol 23 Nisan’a Özel Şenlik Alanına Döndü..

Çocuklar Rende Petrol’da Şenlendi..

Gündem   A+a-

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, İskenderun Rende Petrol da düzenlediği muhteşem şenlikle çocukların mutluluk ve coşkusuna ortak oldu.

Şenlik alanı şeklinde balonlar ve bayraklarla süslenen Rende Petrol, DJ eşliğinde yapılan müzik yayını ile çocuklara muhteşem bir gün yaşattı.

Balonlar, pamuklu şekerler, palyaçolar ve daha bir çok sürprizle coşan çocuklar, müzik eşliğinde güzel vakit geçirdiler.

İskenderun Rende Petrol’dan yakıt almak için giriş yapan araçlardaki çocuklar görevliler tarafından alınarak balon ve pamuklu şeker ikramı yapıldı.

Düzenlenen sürpriz kutlamanın keyfini çıkaran çocukların mutluluğu ise aileleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Rende Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Rende, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Rende ve İsmail Rende’nin çocuklara 23 Nisan hediyesi herkes tarafından takdirle karşılandı.

İskenderun Petrol’da araçlarına yakıt alan babalar ve anneler, çocuklarının o kısa süre içerisinde güzel vakit geçirmelerini gülümseyerek önce izlediler ve daha sonra da eğlenceye katılarak keyifli dakikalar yaşadılar.

Rende Petrol müşterileri, düzenlenen etkinlikten dolayı Rende Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Rende’ye teşekkür ettiler.

Rende Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Rende, 23 Nisan coşkusuna ortak olmak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği bayramda çocuklara güzel bir gün yaşatmayı amaçladıklarını söyledi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet