Skip Navigation Links

Beş Temmuz’dan Muhteşem Kermes

İskenderun Beş Temmuz İlkokulu Okul Aile Birliği, iptal ettikleri gecenin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Beş Temmuz’dan Muhteşem Kermes

Gündem   A+a-

İskenderun Beş Temmuz İlkokulu Okul Aile Birliği, iptal ettikleri gecenin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle okul bahçesinde bir kermes düzenledi.

Düzenlenen kermeste Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin bulunduğu tişörtler,  ev yapımı yiyeceklerden, oyun alanlarına, çocukların vazgeçemediği pamuklu şekerden dondurmaya kadar herşeyin bulunduğu muhteşem bir ortam hazırlandı.

Çocukların velileriyle birlikte güzel bir gün geçirdikleri kermes, hem büyük ilgi gördü, hem de dolu dolu bir organizasyon olarak da, oyunlar, yarışmalar ve çekilişlerle heyecanlı anlar yaşattı.

Beş Temmuz İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Veda Turaç ve yönetim kurulunun başarısını bir kez daha tescilleyen kermesten elde edilen gelir, okulun bir çok ihtiyacının giderilmesi dışında, ihtiyaç sahibi öğrencilere harcanacak.

Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu, Türkiye’nin içinde bulunduğu olumsuz tablo ve şehit cenazeleri nedeniyle iptal edilen gecenin ardından böyle güzel bir kermesi çocuklara hazırladıklarını ve öğrencilerin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşatmak istediklerini söyledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Veda Turaç da yaptığı açıklamada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm Dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında böyle güzel ve eğlenceli bir kermes düzenlemeye karar verdiklerini söyledi.

Veda Turaç, okulun ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak gelirin, aynı zamanda ihtiyaç sahibi çocuklar için de harcanacağını söyledi. 

 

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Mesut 23 Nisan 2016 Cumartesi
Masallah bu ne guzellikler oyle .Ataturkum o kadar yakismis ki?
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet