Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mikado Artık Uluslararası Bir Marka !!!

İskenderun ve bölgenin markası haline gelen Mikado Suudi Arabistan’da şeyh ve emirler için lüks restoranını hizmete açtı.

Mikado Artık Uluslararası Bir Marka !!!

Gündem   A+a-

İskenderun ve bölgenin markası haline gelen Mikado Suudi Arabistan’da şeyh ve emirler için lüks restoranını hizmete açtı. İskenderunlu işadamları da açılıştaydı.

İskenderun ve bölgede yeme içme sektöründeki yatırımlarıyla kabına sığmayan Mikado’nun ortakları Bestami Alıcı, Nedim Arslan ve Yılmaz Arslan’ın rotasını Suudi Arabistan’a yöneltti. Riyad kentine lüks restoran yatırımı yapan ekip, açılışına çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren İskenderunlu işadamlarını da davet etti.  

ATSİAD Yönetimi De Açılışa Katıldı

Mikado markasıyla Riyad’da yapılan lüks restoranın açılışına ATSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Abacı ve bazı yönetim kurulu üyeleri, İskenderunlu işadamları da katılarak ilgi gösterdi. Yurt dışındaki bu yatırlarını kutlayan İskenderunlu işadamları işletme sahiplerine bol kazanç dilediler.

Riyad'taMikado’nun açılışında dostları ile birlikte olmaktan gurur duyduklarını söyleyen işletmenin ortakları Bestami Alıcı, Nedim Arslan ve Yılmaz Arslan, “Sektörümüzde her zaman en iyiyi yapmaya gayret ettik. Burada ki yatırımımızda da en iyiyi yapacağımıza inanıyoruz. Yemek, tatlı çeşitleri ile Hatay’ın, Arabistan’ın damak tadını Riyad’ta sunacağız” dediler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar