Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Muhtar Evleri Projesi Gerçekleşecek

Cerrahoglu kendisinin önderliğinde yürüteceği Muhtar Evleri Projesinden de bahsetti;

Gündem   A+a-

Türkiye Köy Ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği İskenderun Şube Başkan Muhsin Cerrahoglu ; Muhtarımıza yapılan saldırıyı insani bulmuyoruz’ geçtiğimiz günlerde Savaş Mahallesi Muhtarı Meral Kireççiye yapılan saldırı olayını muhtarlar derneği olarak kınamakla kalmayıp çokta insani bulmadığımızı ifade ediyorum dedi.

Muhtar Evleri Projesi Gerçekleşecek

Cerrahoglu kendisinin önderliğinde yürüteceği Muhtar Evleri Projesinden de bahsetti; Muhtar evi projesi ile ilgili çalışmalarımızın alt yapısı tamamlandı diyen Cerrahoğlu Türkiye’nin dört bir yanında yapılan, yaptırılan muhtar evlerini artık ilçemizde de görmek istiyoruz. Bu muhtar evlerinin maliyetinin sadece 4.500 TL olduğunu söyleyen Cerrahoğlu yıllardır hep büyük sıkıntı yaşadığımız muhtarlık hizmetlerinin çağımızda artık işyerinden, evinden yada kahvehaneden idare edilmeyeceği gerçeği ortaya çıkmıştır. Modern şehircilik anlayışına uygun muhtar evleri projesine muhtarlarını seven kişilerin yada kurumların da destek olmasını istiyoruz.

Vakıf banktan da muhtarlara özel ihtiyaç kredi kampanyası başlatıldığına da değinen Cerrahoğlu 31.Ağustos.2009 tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

Bizleri Çok Mutlu Etti!

İskenderun Ziraat Odası Başkanı sayın Ali Yüksekbaş tarafından Mahalle ve Köy muhtarlarımıza verilmek üzere kırtasiye paketleri hazırlandı. Zor şartlarda onurlu görevlerini eksiksiz yapma gayretinde olan bazı muhtarlarımıza yapılacak kırtasiye yardımından dolayı muhtarlarımız adına ziraat odasına ve sevgili başkana teşekkür ettiğini de vurguladı.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar