Skip Navigation Links

Nusaybin’in Yiğitleri, Başkan Toksoy’u Ziyaret Ettiler

Sur’da ve Nusaybin’de görev yapan PÖH ve JÖH’ler Başkan Toksoy’u makamında ziyaret ettiler.

Nusaybin’in Yiğitleri, Başkan Toksoy’u Ziyaret Ettiler

Gündem   A+a-

Sur’da ve Nusaybin’de görev yapan PÖH ve JÖH’ler Başkan Toksoy’u makamında ziyaret ettiler.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un makamında gerçekleşen ziyarette Polis Özel Hareket ve Jandarma Özel Hareket’ten oluşan güvenlik güçleri Başkan Toksoy’a teşekkür ziyareti ederek tüm güvenlik güçleri adına katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy “Ziyaretiniz bizleri fazlasıyla onurlandırdı. Daha önce Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde görev yapan yiğitlerimize 15 Ton Narenciye göndererek destek olduk. Yine Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde görev yapan güvenlik güçlerine sosyal medya üzerinden başlattığımız ve kısa sürede aziz hemşerihlerimizin ve Belediyemizin katkılarıyla Nusaybin’e destek kampanyalarımızı ulaştırdık. Bu destek çalışmalarımız tamamen moral amaçlıdır. Elbette Devletimiz tüm ihtiyaçları gideriyor. Nusaybin’e destek kampanyasının ardından güvenlik güçlerinden bizlere sosyal medya üzerinden ve çağrı merkezine teşekkür mesajı aldık.  Onurlandık, gururlandık. Bu Onur ve gurur aziz hemşerihlerimizin, Kurtuluş savaşında vahdet örneği sergileyen milletimiz bugün yine aynı ruhla hareket ediyor.” İfadelerine yer verdi.

Gün anısına Nusaybin’den gelen Polis Özel Hareket ve Jandarma Özel Harekat’dan gelen misafirlerle birlikte fotoğraf çekildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet