Skip Navigation Links

Bu Okulda Binlerce Nuran Yılmaz Yetişiyor..

Hatay’ın gözde eğitim-öğretim kurumlarından Nuran Yılmaz Çok Programlı Lisesi, düzenlediği gecede velileriyle biraraya geldi.

Bu Okulda Binlerce Nuran Yılmaz Yetişiyor..Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay’ın gözde eğitim-öğretim kurumlarından Nuran Yılmaz Çok Programlı Lisesi, düzenlediği gecede velileriyle biraraya geldi.

Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz’ın, KKTC’de üniversite öğrenimini sürdürürken trafik kazasında hayatını kaybeden kızı Nuran Yılmaz adına yaptırdığı Nuran Yılmaz Çok Programlı Lisesi, eğitim-öğretimin yanısıra sosyal, kültürel ve sportif etkinlik ve yarışmalarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor.

Trafik kazasında kaybettiği kızı Nuran Yılmaz adına yaptırdığı okulun gecesine sağlık sorunlarından dolayı katılamayan Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz da gönderdiği mesajda, okulun başarılara imza atmasına katkı veren başta öğretim kadrosu olmak üzere, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

İskenderun İsa Taş Düğün Salonu’nda düzenlenen geceye velilerin ilgisi oldukça güzeldi.  İsa Taş Düğün salonunda muhteşem bir geceye ev sahipliği yapan Nuran Yılmaz Çok Programlı Lisesi okul aile birliği ve okul idaresi, velilerden tam not aldı.

Gece İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan okunmasıyla başladı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Yılmaz, okulun çok daha iyi seviyelere gelmesi  için yapılan çalışmalara velilerin verdiği desteğe teşekkür etti.

Okul Müdürü  Feremez Balaman ve Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul da yaptıkları konuşmalarla velilere verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Gecede çok sayıda eğitim gönüllüsü ve başarı elde etmiş kişiye plaket ve teşekkür belgesi verildi.

ON FİL Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz adına  Satış Müdürü Hasan Yılmaz, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) Başkanı Şekip Abacı, İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Başkanı Şefik Uyar, Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD) Başkanı Nihad Yenmiş, Turaçlar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Rızkullah Turaç, okulda uzun yıllar Rehber Öğretmen olarak görev yapan Rotary Ticaret Meslek Lisesi Rehber Öğretmeni Dilber Akgül, bölgenin yetiştirdiği en önemli sanatçılardan şarkıları Türkiye’de ve bir çok ülkede dilden dile dolaşan Habib Gök’e plaket,  okul mezunlarından ünü Türkiye’ye kısa sürede yayılan Yazar Burcu Yılmaz ve yine okul mezunlarından Doktor Ufuk Doğru’ya teşekkür belgeleri verildi.  Plaket alan eğitim gönüllüleri adına konuşma yapan ATSİAD Başkanı Şekip Abacı, eğitim-öğretim adına yapılan tüm güzellikleri desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Gecede sahne alan Habib ise muhteşem performansıyla herkesi coşturdu. Yeni albümünden şarkıları da seslendiren Habib, herkese unutulmaz bir gece yaşattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu Okulda Binlerce Nuran Yılmaz Yetişiyor.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet