Skip Navigation Links

İskenderun Sanayi Sitesinde Dev Yangın !!

Hatay’ın İskenderun İlçesi Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir Oto Aksesuar dükkanında çıkan yangında çatı katı tamamen kül oldu.

İskenderun Sanayi Sitesinde Dev Yangın !!Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay’ın İskenderun İlçesi Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir Oto Aksesuar dükkanında çıkan yangında çatı katı tamamen kül oldu.

Alınan bilgiye göre, saat 15.30 sıralarında sanayi içinde faaliyet gösteren bir Oto Aksesuar dükkanının çatı katında kontaktan çıktığı tahmin edilen dev yangın yürekleri ağza getirdi.

Vatandaşların itfaiye ve polis ekiplerini aramalarının akabinde dev yangına İskenderun, Belen ve Payas’tan gelen Hatay Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri müdahale etti. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de çevrede güvenlik önlemi alırken, iş yeri çalışanları ve vatandaşlar da ekiplere yangının söndürülmesine yardımcı oldu.

Otomobil aksesuarlarının bulunduğu çatı katında çıkan dev yangının işyerinin tamamına ve çevre işyerlerine sıçramaması için mücadele veren söndürme ekiplerinin yanından ayrılmayan Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun, Arsuz ve Belen Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, “Yangının hızlı bir şekilde söndürülmesi ve diğer binalara sıçramaması için arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar, çevre ilçelerden itfaiye ekiplerimiz takviye yaptı. Yangında mağdur olan esnaf dostumuza büyük geçmiş olsun diyoruz” dedi.

Tamamen kontrol altına alınan yangında depoda bulunan otomobil aksesuarlarının çoğu yanarken, yangının çıkışı ile ilgili olarak tahkikat başlatıldı.

 

 

 

İskenderun Sanayi Sitesinde Dev Yangın !! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet