Skip Navigation Links

Kulaçlar Arda İçin Atılacak...

İskenderun ilçemizden Isparta'ya 8 / 12 yaş yüzme şampiyonasına giderken talihsiz bir kaza sonucunda aramızdan ayrılan sporcumuz

Kulaçlar Arda İçin Atılacak...

Gündem   A+a-

İskenderun ilçemizden Isparta'ya 8 / 12 yaş yüzme şampiyonasına giderken talihsiz bir kaza sonucunda aramızdan ayrılan sporcumuz arda ilhanı anmak üzere 23 nisan Cumartesi günü saat 13.00 de anma yarışması düzenlenecektir. Yarışma 6 - 14 yaş grubu tüm sporcularımıza açıktır. Yarışma sonunda arda ilhan ın anısına onursal hediyeler verilecektir.

ARDA İLHAN KİMDİR?
Hatay’ın İskenderun ilçesinden Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Yarı Final yarışması için Isparta’ya giden öğrencilerin içinde bulunduğu Sabit Arıcıoğlu’nun kullandığı 31 KB 7487 plakalı minibüs, Konya-Isparta Karayolu 126. kilometresinde devrilmesi sonucu öğrenci, öğretmen ve sürücüyle birlikte 16 kişinin yaralandığı kazada hayatını kaybeden 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Arda İlhan’ın cenazesi memleketi İskenderun da toprağa verilmişti. Arda İlhan İskenderun Modern Evler Mahallesi’nde ikamet eden ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nda 2. sınıf öğrencisiydi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet