Skip Navigation Links

Payas Spor'a Destek Zamanı..

Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden temsilcimiz Payas Spor pazar günü saat 15.00 da Payas ilçe stadında oynayacağı

Payas Spor'a Destek Zamanı..

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden temsilcimiz Payas Spor pazar günü saat 15.00 da Payas ilçe stadında oynayacağı Ankara Adliye Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 
Geçen Pazar günü deplasmanda Orhangazi Spor ile berabere kalarak kentine 1 puan ile dönen Payas Spor'da hafta sonunda oynanacak olan Ankara Adliye Spor maçında mutlak galibiyet hedefleniyor.
Ligin bitmesine 2 hafta kala en yakın takipçisine 4 puan fark takarak yoluna devam eden Payas Spor'da Genç Akdenizliler taraftar grubu çeşitli kampanyalar başlatarak taraftarları Payas ilçe stadına davet ediyor.
Payas Spor Kulp Başkanı Gökhan Akel, "Son haftalara geldiğimiz şu günlerde takımımızın bir an önce refaha kavuşmasını arzu ediyoruz. Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde Ankara Adliye Spor maçından galibiyetle ayrıldığımız taktirde camia olarak rahatlayacağız.Bunun için taraftarlarımızdan destek beklemekteyiz" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet