Skip Navigation Links

Yaşar Akyüz 1. Bölge Abone İşleri Şube Müdürü Oldu

Uzun yıllar Dörtyol Belediyesinde Su İşleri Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Yaşar Akyüz Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu

Yaşar Akyüz 1. Bölge Abone İşleri Şube Müdürü Oldu

Gündem   A+a-

Uzun yıllar Dörtyol Belediyesinde Su İşleri Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Yaşar Akyüz Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu Abone İşleri 1. Bölge Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Hatay’da Büyükşehir yapılanmasıyla beraber Dörtyol Belediyesi’nden Hatay Büyükşehir Belediyesi kadrosuna geçen Yaşar Akyüz bu süre zarfında Hatay 2. Bölge Abone İşleri Şefi olarak bölgeye hizmet etmeye devam etti.

Bölge halkının yakından tanıdığı ve sevdiği Yaşar Akyüz’ün Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu Abone İşleri 1. Bölge Şube Müdürü olması ise daha da büyük bir sevinç ve memnuniyet yarattı.  

Görevlendirmeden memnuniyet duyduğunu belirten bir çok hemşerimiz bizleri de arayarak, Antakya’da Dörtyollu bir hemşerimizin Müdürlük konumuna yükselmiş olması bizleri memnun ederken, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş beyin ilçemize verdiği öneminde bir göstergesi yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu Abone İşleri 1. Bölge Şube Müdürü Yaşar Akyüz’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet