Skip Navigation Links

Yetersiz ve Eski Olan Hatlar Yenileniyor

HATSU, merkez ilçe Defne’nin muhtelif yerlerinde yetersiz kalan ve deforme olan kanalizasyon hatlarının yenilendiğini bildirdi.

Yetersiz ve Eski Olan Hatlar YenileniyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Kent genelinde kanalizasyon, yağmursuyu ve içmesuyu hattı projelerini bir bir hayata geçirerek problemlerin çözüme kavuşturulduğunu aktaran İdare, merkez ilçe Defne’ye bağlı Dursunlu Mahallesi’nde kullanılamaz vaziyette olan kanalizasyon hatları yerine daha büyük ebatlarda yeni boruların döşendiğini aktardı.

 

Uzman teknik personel gözetiminde yapılan çalışmalar kapsamında 300’lük borularla 170 metre yeni atıksu hattının döşendiğini belirten Genel Müdürlük, yapılan çalışmalar sayesinde zaman zaman meydana gelen kanal tıkanmaları, kanal patlakları ve kötü kokuların önüne geçildiğini kaydetti.

 

İdare, 1 kepçe, 1 tekerlekli ekskavatör, 1 kamyon ve 4 personel ile yürütülen çalışma sayesinde mahallelinin kanayan yarasına merhem olduklarını kaydederek, vatandaşların kanal açımı, kanal çekimi, şebeke tamiri, ızgara temizliği, ızgara yenilenmesi ve baca onarımı gibi hizmet taleplerini ALO 185 HATSU İhbar Hattı’na iletmesi konusunda çağrıda bulundu.  

Yetersiz ve Eski Olan Hatlar Yenileniyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet