Skip Navigation Links

Yağmursuyu Hatlarına Yeni Izgaralar Takılıyor

HATSU, merkez ilçe Defne’de başlatılan geniş çaplı çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

Yağmursuyu Hatlarına Yeni Izgaralar TakılıyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), sağanak yağışlar sırasında su tahliyesinin daha kolay sağlanması amacıyla merkez ilçe Defne’de başlatılan geniş çaplı çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

 

Sağanak yağışlarla birlikte oluşan su birikintilerinin tahliye edilmesi amacıyla merkez ilçe Defne’ye bağlı Sümerler Mahallesi’nde yağmursuyu hattı ve ızgara döşeme çalışmasının yapıldığını Genel Müdürlük, 300’lük borularla hat döşeme çalışmasının yapıldığını ve farklı noktalara toplamda 50 metre yağmursuyu ızgarası yerleştirildiğini aktardı.   

 

Çekilen yağmursuyu hatları ve ızgaraları sayesinde hatlarda tıkanmaların engellenmesinin yanı sıra yol tahribatlarının da önüne geçileceğini vurgulayan İdare, yağmursuyu hattına ihtiyaç duyulan bölgeler için projelerin özenle hazırlandığını bildirerek, söz konusu çalışmada 1 kepçe, 1 kamyon ve 8 personelin görev yaptığını açıkladı. 

 

HATSU ayrıca, vatandaşların kanal açımı, kanal çekimi, şebeke tamiri, ızgara temizliği, ızgara yenilenmesi ve baca onarımı gibi hizmet taleplerini ALO 185 HATSU İhbar Hattı’na iletmesi konusunda çağrıda bulundu.

Yağmursuyu Hatlarına Yeni Izgaralar Takılıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet