Skip Navigation Links

Yollar Yapılıyor,Refüjler Yeşillendiriliyor

İskenderun Çevre Yoluna beton- asfalt uygulaması başladı

Yollar Yapılıyor,Refüjler YeşillendiriliyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından il genelindeki beton asfalt uygulamaları yaya ve sürücüleri rahatlatıyor.

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın bizzat takip ettiği il genelindeki yol yenileme çalışmaları sayesinde kent trafiğinde büyük bir rahatlama sağlanıyor.

 

HBB, CAN VE MAL GÜVENLİĞİ ODAKLI HİZMETLERİNİ İL GENELİNDE SÜRDÜRÜYOR

 

Olası trafik kazalarını önlemek ve sürücülerin kent içi trafikte daha rahat ulaşım sağlamaları için çalışmalarını ivedilikle ve özveriyle sürdüren HBB, İskenderun Muammer Aksoy Caddesi üzerindeki kavisli bölgede yaptığı beton asfalt çalışmalarını titizlikle sürdürerek can ve mal güvenliği odaklı hizmetlerde hız kesmiyor.

 

İskenderun ilçesine bağlı Mete Aslan Bulvarı'ndan, otoyol girişine kadar olan mesafede yol yapım, yenileme, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, gidiş- geliş toplamda 7 Km yapılacak olan yolun beton asfaltını uygulamaya başladı.

 

YOLLAR YAPILIYOR, REFÜJLER YEŞİLLENDİRİLİYOR

 

Ana yollarda estetiğe de önem veren ve il genelinde orta refüjleri yeşillendiren HBB, İskenderun çevre yolunu rahatlatacak bu çalışma ile birlikte yolun hem güvenli hem de estetik bir hal alacağını vurguladı.

 

Başkan Savaş’ın hizmet sunumundaki hassasiyeti doğrultusunda 2. Bölgede yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Koordinatör Ahmet Serhat Beydilli, hızla ilerleyen yol yenileme çalışmalarının vatandaşları rahatlatarak takdir gördüğünü kaydetti.

Yollar Yapılıyor,Refüjler Yeşillendiriliyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet