Skip Navigation Links

Minikler Şişme Parkla Eğlendiler

HBB, 15 Nisan Cuma günü saat 17.30’da Dörtyol ilçe merkezinde eğlenceye yeni bir soluk getiren şişme parklarla çocukları doyasıya eğlendirdi.

Minikler Şişme Parkla EğlendilerWeb
TV

Dörtyol   A+a-

Survivor alanı, dev palyaçolu kaydırak, tırmanma piramidi ve çeşitli oyun parkurlarının kurulmasıyla sevinçleri gözlerinden okunan çocuklar müzik eşliğinde unutamayacakları keyifli bir gün yaşadı.

 

HBB, ÇOCUKLARIN EĞİTİM, KİŞİSEL GELİŞİM, EĞLENCE VE TOPLUMSAL İLİŞKİLER ANLAMINDA GELİŞİMİNİ DESTEKLİYOR

 

Geleceğin teminatı çocukların gerek eğitim gerek kişisel gelişim gerek eğlence anlamında eksik kalmamasına yönelik kapsamlı faaliyetlerin il genelinde gerçekleştirilmesini sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın talimatıyla hareket eden HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ekipleri, bu tarz etkinliklerin gerçekleştirilmesi ile çocukların sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimlerinin olumlu yönde etkileneceğine dikkat çekti.

 

MİNİKLER İLE VELİLERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR

 

Müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklara ücretsiz olarak patlamış mısır, Osmanlı Macunu, pamuk şeker ve balon dağıtımı gerçekleştirerek mutluluklara vesile olan HBB ekipleri, velilerin takdirini topladı.

Minikler Şişme Parkla Eğlendiler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet