Skip Navigation Links

Öğrenciler, HBB’yi Yakından Tanıma Fırsatı Buldu

Başkan Vekili Güven, HBB İle İlgili Merak Edilenleri Öğrencilere Anlattı.

Öğrenciler, HBB’yi Yakından Tanıma Fırsatı Buldu

Gündem   A+a-

Defne Değirmenyolu İlkokulu’nda eğitim gören 4. Sınıf öğrencileri, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkan Vekili Serdar Güven’e merkezi ve yerel yönetimlerin işleyişleri hakkında bilgi edinmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarete, okul öğrencilerinin yanı sıra sınıf öğretmenlerinden Leman Ekşi Güzel, Necdet Baklacı ve okul müdürü Yalçın Balcı da katılım gösterdi.


Öğrenciler, HBB’yi Yakından Tanıma Fırsatı Buldu
Soru cevap şeklinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler, HBB’nin faaliyetleri hakkında bilgiler alarak, gerçekleştirilen hizmetler ve hayata geçirilen projeleri yakından tanıma fırsatı buldu.

Öğrenciler tarafından yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren Başkan Vekili Güven, “Büyükşehir Belediyesi’nde sorumluluklarınız nedir?” sorusuna “ Hizmet sunumunda 15 ilçede durmaksızın çalışan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yoğun programında bulunamadığı yerlerde belediyemizi temsil ederek başkanımıza yardım ediyorum” şeklinde cevap verdi.

HBB’nin En Büyük Hizmeti, Çocukları Ve Gençleri Mutlu Etmek

Başkan Vekili Güven, Öğrencileri Hataylı Meleklerin Maçına Davet Etti
“HBB’nin kurulmasından bu yana yaptığınız en büyük hizmet nedir?” sorusunu “Dev Spor Kompleksi” olarak yanıtlayan Başkan Güven, “Geleceğimizin teminatı olan siz çocuklar ve gençler için Türkiye’nin en büyük 2.spor tesisi olarak nitelenen HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’ni hizmete sunduk. Bu spor kompleksinde 21 tane spor branşı icra edilebiliyor. HBB Spor Kulübü’nün başkanlığını ben yapıyorum. Aynı zamanda bizim Türkiye’de şu anda en iyi 2. takım olan Kadın Basketbol Takımımız var. Şu anda yarı final mücadelesi için hazırlanıyorlar. Sizleri basketbol takımımızın Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Mersin Belediyesi ile oynanacağı basketbol maçına davet ediyorum, bütün biletler benden” diyerek çocukların yüzünü güldürdü.

“Okullara Yaptığımız Yardım Ve Hizmetler Beni Ayrıca Mutlu Ediyor”
Çocukların yönelttiği “ En sevdiğiniz hizmet nedir” sorusunu yanıtlayan Güven, “Hatay Büyükşehir Belediyesi birçok büyük projeye imza attı. Altyapı olsun üstyapı olsun birçok hizmetleri oldu. Özellikle İskenderun ilçesine dev katlı kavşak projemizi gerçekleştirdik. Ama beni en çok mutlu eden hizmet sanırım siz çocuklara ve gençlere yaptığımız hizmet. Hatay’ın yeni kanalizasyonlarına kavuşması ile çeşmelerden daha temiz suların akması, okullara yapılan yardım ve hizmetler beni ayrıca mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Vekili Güven’den Öğrencilere Tebessümlü Yanıtlar
Ziyaretin finalinde “Neden bu mesleği seçtiniz?” sorusuna tebessümle cevaplayan Başkan Vekili Güven, “Ben üniversiteyi bitirdikten sonra Antakya’ya döndüm. Lütfü Başkan ile çok eskiye dayanan bir dostluğumuz var. O Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olunca benim de yanında olmamı istedi. Benim için çok değerli bir insan olduğundan dolayı kabul ettim ve kendimi burada buldum” ifadelerini kullandı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından, çocuklarla çektirilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet