Skip Navigation Links

Bu Birliktelik Hatay’ı Uçurur !

İşdünyasının seçkin temsilcileri yemekte biraraya geldi.

Bu Birliktelik Hatay’ı Uçurur !Web
TV

Ekonomi   A+a-

Akdeniz Tüccar ve Sanayiciler Derneği (ATSİAD)’ın  Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt’u ağırladığı "İş ve Özel Yaşamda Uyum ve İkna Psikolojisi” adlı eğitimin ardından işdünyasının seçkin temsilcileri yemekte biraraya geldi.

Anılife’ta düzenlenen yemeğe, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Doğu Akdeniz Sanayici İşadamları Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Kılıçlar, Ekinciler Holding Eşbaşkanı Tüsiad Başkan Yardımcısı Dasifed Genel Sekreteri Faruk Ekinci,  Hasiad’dan Avukat Murat Hayzaran, ATSİAD Başkanı Şekip Abacı ve yönetim kurulu üyeleri,  Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Avukat Nadir Urcun’un şehir dışında olması nedeniyle Vekili Adnan Ağır, Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt ve daha çok sayıda önemli isim katıldı.

Düzenlenen yemekte DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar, TÜSİAD Başkan Yardımcısı Faruk Ekinci ve Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt’a plaket takdimi yapılırken, ATSİAD’ın yeni üyelerine de rozetleri takıldı.

ATSİAD Başkanı Şekip Abacı yaptığı konuşmada, üyelerin beklentilerine uygun çalışmalarının süreceğini belirtirken, sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini söyledi.

DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar, küçük olsun benim olsun zihniyetini ortadan kaldırmayı amaçlayan çalışmalar yaparken, bölge farklılıklarının ortadan kaldırıldığı, işdünyasının birarada dayanışma içinde olduğu bir yapıyı oluşturmak gayretlerine dikkat çekti.

Bölgesel Ortak Girişim Projesi ile işdünyasına danışmanlık hizmetini verirken bunu da büyük bir gizlilik içerisinde DASİFED Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rende ile birlikte yaptıklarını belirten DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar, işdünyasının ihracat, iş geliştirme ve daha bir çok karşılaştıkları sorunlarla ilgili verdikleri hizmete dikkat çekti.

Ekinciler Holding Eşbaşkanı Tüsiad Başkan Yardımcısı Dasifed Genel Sekreteri Faruk Ekinci de yaptığı konuşmada, Türkkonfed’in 26 ayrı bölgede federasyonlardan oluştuğunu belirtirken, dernekler ve federasyonları yeterli bir güce kavuşturduktan sonra, siyasilerin doğrularına doğru, yanlışlarına da yanlış diyecek konuma gelmeyi amaçladıklarını söyledi.

Gece plaket ve rozet töreninin ardından canlı müzik eşliğinde keyifli sohbetlerle devam etti.

 

Bu Birliktelik Hatay’ı Uçurur ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet