Skip Navigation Links

Hassa Aktepe’ye 24 Metre Uzunluğunda Köprü

Vatandaşla kurulan gönül köprüleri, ulaşımı rahatlatan köprülerle taçlandırılıyor

Hassa Aktepe’ye 24 Metre Uzunluğunda KöprüWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin vatandaşların ulaşımda rahatlatılması yönündeki kapsamlı çalışmaları il genelinde hız kesmeden sürüyor.

HBB ekiplerinin 15 ilçe geneline yayılan ulaşımı rahatlatma hizmetleri kapsamındaki son hamlesi Hassa ilçesi Aktepe Mahallesi’nde köprü yapımına başlaması oldu.

HASSA AKTEPE’YE 24 METRE UZUNLUĞUNDA, 10 METRE GENİŞLİĞİNDE VE 4,5 METRE YÜKSEKLİĞİNDE KÖPRÜ

Halkın gerek ekonomik gerek toplumsal faaliyetlerini olumsuz etkileyen ulaşım sıkıntılarına kalıcı çözümler üreten HBB, yapımına başlanan köprü çalışması ile birlikte vatandaşların mahalleler arasındaki geçişlerinde hem zamandan tasarruf etmelerini hem de güvenli bir yol kullanmalarını sağlayacak.

Aktepe Mahallesi Gaziantep-Nihat Erim Caddesi yolu arasında yapılacak köprünün 24 metre uzunluğa, 10 metre genişliğe ve 4,5 metre yüksekliğe sahip olacağını bildiren HBB ekipleri, köprünün hizmete girmesiyle önemli bir geçiş noktasında rahatlama sağlanacağı kaydedildi.

HASSALILARDAN HİZMET ADAMI BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Hassalılar, il genelindeki sorunları hemşehrileriyle bir araya gelerek kalıcı olarak çözen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a başlattığı köprü çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Hassa Aktepe’ye 24 Metre Uzunluğunda Köprü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet