Skip Navigation Links

Payas Spor : 1 Sultanbeyli Belediyespor:0

Payas Spor'a üç puan kazandıran golü Uğur Durmuş attı...

Payas Spor : 1 Sultanbeyli Belediyespor:0

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lİg 2. Grubunda mücadele eden Payas Spor kendi saha ve seyircisi önünde Sultanbeyli Belediye Spor'u 1-0 yenerek derin bir nefes aldı. Payas Spor'a altın değerinde üç puan kazandıran golü, 64. dakikada Uğur Durmuş attı.
Alınan bu sonucun ardından Payas Spor, 41 puan ile 14. sırada yer alıyor.
 

Payas Spor Kulüp Başkanı Gökhan Akel,
"PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"....
Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Payas Spor'da Sultanbeyli Spor karşısında alınan galibiyet Hatay yöresinde sevinç yarattı. Payas Spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 41'e çıkartarak puan cetvelinin 14. sırasına yükselerek biraz olsun tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Tehlikeli bölgede bulunan takımlardan Manisa Büyükşehir Belediye Spor'un 39. Kahramanmaraş'ın 38 puanı bulunuyor.
Sultanbeyli Spor karşısında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Payas Spor Kulüp Başkanı Gökhan Akel, " Sultanbeyli Spor karşısında aldığımız galibiyetten dolayı büyük mutluluk duymaktayız. Bu mutluluğu bizlere yaşatan teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Yoğun desteklerinde dolayıda Genç Akdenizliler taraftar grubuna da ayrıca teşekkür ediyoruz. Sultanbeyli karşılaşmasını unuttuk. Bundan sonra zorlu viraja giriyoruz. Puan kaybına tahammülümüz yoktur. Kalan karşılaşmalardan da başarılı sonuçlar hedeflemekteyiz. Teknik heyet ve tüm futbolcularımız da bunun bilinci içerisindeler" ded

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet