Skip Navigation Links

Erzin Belediye Spor:4 Kozan Belediye Spor :1

Erzin Belediye Spor Kozan Belediye Spor'u kendi saha ve seyircisi önünde 4-1 mağlup ederek kentine 3 puan ile döndü.

Erzin Belediye Spor:4 Kozan Belediye Spor :1

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda Play-Off'a oynayan temsilcilerimizden Erzin Belediye Spor, ligde kalma mücadelesi veren ekiplerden Kozan Belediye Spor'u kendi saha ve seyircisi önünde 4-1 mağlup ederek kentine 3 puan ile döndü.
Erzin Belediye Spor'da Yunus Ünsal, Emrah Bedir, Nureddin Ersoy ile İlyas attıkları gollerle birlikte oynadıkları güzel futbollarıyla dikkatleri çektiler. Erzin Belediye Spor elde ettiği bu galibiyetin ardından topladıkları 49 puan ile Play-Off yolunda emin adımlarla ilerliyor...
****************************************************************************************************************************************************************
 
ERZİN BELEDİYE SPOR'UN CAN DAMARLARI....

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda Play-Off'a oynayan takımlar arasında yer alan temsilcimiz Erzin Belediye Spor'un bu başarısının sırrı spor kamuoyunda konuşulmaya devam ediliyor. Sezon öncesinde kısıtlı imkanlarla yola çıkan ve Hatay takımları arasında en başarılı takım unvanını elinde bulunduran Erzin Belediye Spor'un son haftalarda ardı ardına aldığı başarılı sonuçlarda futbolcuların yanı sıra Kulüp Başkanı Murad Ergörün ile Teknik Direktör Ergün Aytekin'n de büyük katkısı bulunuyor. Ezin Belediye Spor'un can damarları Futbolcular, Kulüp Başkanı Murad Ergörün, Teknik Direktör Ergün Aytekin, yönetim kurulu üyeleri ve diğer çalışanları kutluyoruz..
Başkan Ergörün, "CAMİA OLARAK BAŞARACAĞIZ"..
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor, deplasmanda Kozan Belediye Spor'u 4-1 yenerek galibiyet serisine devam etti. Erzin belediye Spor, topladığı 49 puan ile puan cetvelinde 6. sıraya kadar yükseldi. Turuncu Beyazlı ekip Erzin Belediye Spor, Cizre Spor'un sahaya çıkmamasından dolayı haftayı maç oynamadan hükmen 3-0 galip ilan edilecek.
Kozan Belediye Spor deplasmanında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Erzin Belediye Spor kulüp Başkanı Murad Ergörün, "Kısıtlı imkanlarımıza rağmen elde ettiğimiz başarı küçümsenemez. Camia olarak çıktığımız yolda, en azından Play-Off oynamayı arzu ediyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın gayretleriyle de bunu başaracağımıza inanmaktayız. Son haftalarda elde ettikleri başarıdan dolayı kulüp yönetimiz adına desteklerinden dolayı Erzin Belediye Başkanımız Kasım Şimşek'e, Teknik Direktörümüz Ergün Aytekin'e,tüm futbolcularımıza ve bizlere her zaman destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet