Skip Navigation Links

Hanna Deresi’nde Son Viraj...

HBB, Defne’nin kanayan yarası hanna deresi’nde çözüm için son virajda

Hanna Deresi’nde Son Viraj...

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), geçtiğimiz aylarda inşaatına başlanan ve Başkan Savaş’ın yakından takip ederek sahada çalışan ekiplerden bilgi aldığı Hanna Deresi’ndeki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

 

Defne İlçesinin adeta kanayan yarası haline gelen ve ulaşımda büyük sıkıntıların yaşanmasına yol açan derede köprü inşasına başlayan HBB ekipleri, çalışmalarının tamamlanması ile vatandaşların rahat bir nefes alacağını bildirdi.

 

HANNA DERESİ’NDE ÇALIŞMALARIN TAMAMLANMASIYLA BÖLGE HALKI RAHATLAYACAK

 

Başkan Savaş’ın hemşehrilerine kaliteli hizmetleri ulaştırma çabasının bilinciyle hizmet eden HBB ekipleri, Hanna Deresi üzerinde geçtiğimiz aylarda temeli atılan, 36 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde inşa edilecek köprünün yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağının müjdesini verdi.

 

DEFNELİLER BAŞKAN SAVAŞ'IN HİZMETLERİNDEN MEMNUN

 

Defneli vatandaşlar, ulaşımı sekteye uğratan, şiddetli yağışların etkisiyle sel ve taşkın riski oluşturması sebebiyle bölge halkının tedirgin olmasına sebep olan Hanna  Deresi üzerinde önlemler alarak köprü yapımına hızla başlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet