Skip Navigation Links

Başkan Toksoy'dan GATA Ziyareti

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy GATA'da yatan Güvenlik Güçlerimizi ziyaret etti.

Başkan Toksoy'dan GATA Ziyareti

Gündem   A+a-

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Gata'da yatan Dörtyollu Hemşerimiz Bekir Erkin ve aynı saldırıda yaralanan güvenlik güçlerimizi ziyaret etti.

Geçtiğimiz salı günü Şırnak'ın Silopi İlçesi Cudi Mahallesi'nde Bölücü Terör Örgütü PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı sonucu ağır yaralanan hemşerimiz Özel Hareket Polisi Bekir Erkin ve beraberindeki 5 güvenlik güçleri personelimiz Gata'ya kaldırılmıştı. Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'da yaralı polislerimizi Ankara Gata'da yalnız bırakmadı. Durumu kritik olan Hemşerimiz Bekir Erkin'in ailesini ziyaret eden Başkan Toksoy, aileye destek olarak moral verdi. Ziyaret sonrasında Gata'da yatan diğer yaralı güvenlik güçleri personelleri ziyaret eden Toksoy, yaralılar ile tek tek ilgilenerek sohbet etti. Güvenlik güçleri Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'un bu ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını söylediler ve kendisine teşekkür ettiler.

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "Öncelikle Rabbim tüm güvenlik güçleri personelimizin yardımcısı olsun. Onları mücadelelerinde muzaffer kılsın. Geçtiğimiz günlerde Şırnak'ın Silopi İlçesi Cudi Mahallesinde Kalleş Terör Örgütü PKK tarafında roketatarlı saldırı sonucu yaralanan hemşerimiz Bekir Ergin'i ziyaret ederek kendisine ve ailesine moral vermek istedim. Durumu kritik olan hemşerimizin dualarınıza ihtiyacı var. Her geçen gün Bekir kardeşimizin durumu iyi gitmekte. Ailesiyle yakından ilgilendim ve her şekilde yanlarında olduğumuzu bildirdim. Ardından aynı saldırıda yaralanan güvenlik güçlerimizi ziyaret ederek kendileri ile sohbet ederek dertleşme fırsatı olduk. Bütün güvenlik güçlerimizin Dörtyollu Hemşerilerimize selamı var. Allah onlardan razı olsun. İnşallah en yakın zamanda sağlıklarına kavuşarak mücadelelerine kaldıkları yerden devam ederler." dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet