Skip Navigation Links

Arsuz İçin İç Anadolu'dalar...

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyeleri Boğazlıyan Belediyesini ziyaret etti.

Arsuz İçin İç Anadolu'dalar...

Gündem   A+a-

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyeleri Boğazlıyan Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz, ziyarette yaptığı açıklamada, Hatay'ın Arsuz ilçesinden gelen misafirleri ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Arsuz Belediyesi ile Boğazlıyan Belediyesi arasında "Gönüller Kardeş, Şehirler Kardeş" sloganıyla kardeş belediye olmak için ilk adımı attıklarını dile getiren Deniz, "Hatay'dan gelen kardeşlerim, Arsuz Belediyesi ile Boğazlıyan Belediyesi'nin kardeş belediye olması için başlatmış oldukları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim. Belediye Başkanımız Hamdi Erdal sosyal ve kültürel etkinliklere de büyük önem veriyor. O Yüzden Türkiye'nin doğusundan batısına kuzeyinden güneyine kardeşliğin göstergesi olacak projeBoğazlıyan ve Arsuz'a hayırlı ve uğurlu olsun. Güzel işlerin yapılacağına da canı gönülden inanıyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz İç Anadolu'nun güzel ilçesi Boğazlıyan'dan kardeşliğin bir göstergesi olacak." diye konuştu.

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ise, Boğazlıyan'da olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, "Bizlere sıcak yaklaşımları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Arsuz'un doğal güzellikleri, denizi, tarihi eserlerini bilinç turizmini,doğal turizmini hepsini bir arada medeniyetler korusu halinde insanlara sunmak adına ArsuzTurizm ve Kültür Derneği olarak Boğazlıyan'ı ziyaret ettik." dedi.

Heyet, belediye ziyaretinin ardından ilçedeki tarihi ve kültürel mekanları gezdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet