Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Muhasebeciler Rüzgar Gibi Esti..

Kurumlar arası Futbol turnuvasında Muhasebeciler Odası rakibini farklı yendi.

Muhasebeciler Rüzgar Gibi Esti..

Gündem   A+a-

Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Adnan Korkmaz’ın önerisiyle Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği Hatay Temsilciliği’nin Organizasyonu altında, İskenderun Belediye Sahil Spor kompleksinde Halı sahasında futbol turnuvası yoğun ilgi görüyor.

Futbol turnuvasında,  İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Futbol takımı turnuvaya galibiyetle başladı. Rakibini farklı mağlup ederek, grupta iddialı olduğunu gösterdi.Turnuvaya katılan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası halı saha futbol takımı rakibi Delta Halı saha Futbol takımını 4-0 mağlup etmeyi başardı. 

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbulbül, turnuva boyunca maçı saha kenarında ayakta izleyerek, takımını orkestra şefi gibi yönetti.  Sahada organize bir futbol sergileyen ve disiplini elden bırakmayan İskenderun Serbest Muhasebece Mali Müşavirler Odası Futbol takımı maçtan 4-0 galip ayrılırken,  SMM Odası Başkanı Özbülbül, galip gelen futbolcularını kutladı.

Turnuvayı organize eden Mersin Gümrük Müşavirliği Hatay Temsilcisi Zekeriya Peker, yaptığı konuşmasında, “Sporun kişisel gelişim ve sosyal entegrasyonu  için iyi bir fırsat olduğundan yola çıkarak grup iletişimi  ve eğlence fırsatı bulabileceği bir spor etkinliği organize edildi. Bu turnuvada birlik beraberlik ruhuna katkı sağlayan spor etkinliğinde birlikte olmak istedik. Sağlıklı yaşam için düzenlenen bu organizasyonu önemsiyoruz. Turnuvaya katılan tüm kurum takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Bu organizasyona katılan takımların ,kurum çalışanlarının tümünü temsil ettiğini ve kurumsal bütünlüğün etkinliğe dahil edilerek , çalışanlarda  ortak duygular yaratacak şekilde oyun oynamasını,iletişim kurmasını ve bir araya gelmesini sağlamaktır.Böylesi sosyal içerikli turnuvalar sayesinde kurumlar arası iletişimlerin daha da  güçleneceğine inanıyor, sağlıklı yaşam için insanlarımıza sporu sevdirmek ,birlik ve beraberlik adına düzenlenecek olan bu organizasyonu önemsiyoruz” dedi.   

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş