Skip Navigation Links

Hassa'da İl İdare Şube Başkanları Toplantısı

Hatay İl İdare Şube Başkanları toplantısı, Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ başkanlığında Hassa 'da yapıldı.

Gündem   A+a-

Hassa’da İl İdare Şube Başkanları Toplantısı

Hatay İl İdare Şube Başkanları toplantısı, Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ başkanlığında Hassa ’da yapıldı.
Hassa’nın sorunlarını gözden geçirmek ve Hassa İlçesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının, komutan, müdür ve amirlerinin 2010 yılında yaptıkları icraat ile bu yıl içerisinde yapacakları faaliyetlerin ele alındığı toplantıya, Vali M. Celalettin LEKESİZ başkanlık etti.
Hassa İmam-Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Kaymakam Harun BAŞIBÜYÜK yaptı. Kaymakam BAŞIBÜYÜK başta eğitim olmak üzere Hassa’nın sosyal –kültürel yapısını dile getirdi.


Vali Lekesiz, sorunları yerinde çözmeliyiz. Bu toplantıları yerinde yaparsak, sorunları daha hızlı ve rahat çözebiliriz.”dedi. Vali Lekesiz, 2010 yılında Hassa’dan 26 talep geldiğini,taleplerin 15’ini sonuçlandığını ve 7 ‘sinin sonuçlanamadığını belirterek, çözüme kavuşturulması için , üzerinde çalışmanın sürdürüldüğünü söyledi.
Ardından Şube Müdürleri kurumlarının 2010 yılı Hassa faaliyet ve raporlarını sunum şeklinde ifade ettiler.
Toplantıda; Hassa’nın ekonomik ve kültürel açıdan gelişmesi için,öncelikli yatırımın Hassa Dörtyol arası yolun bir an önce açılma, talepleri dikkat çekti.
Vali Lekesiz; İki ilçe arasındaki yol projelerin değerlendirilebileceğini sözlerine ekledi.
Toplantıya, Hassa Kaymakamı Harun BAŞIBÜYÜK, Hassa Belediye Başkanı, Mehmet KARATAŞ,İl Jandarma Alay Komutanı,Albay Vedat ÇOLAK,İl Emniyet Müdürü Ragıp KILINÇ,İl İdare Şube Müdürleri,belediye başkanları,köy ve mahalle Muhtarları katıldı.
Toplantının sonunda Vali M.Celalettin LEKESİZ yaptığı açıklamada;
“Bu toplantımız 3.5 saat sürmüştür. Sizlerden toplam 25 talep gelmiştir. Bu taleplerin çözüme kavuşması için gereken gayreti göstereceğiz.” Dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet